Un exalumne agredix un professor de l'IES Terra Alta a la biblioteca de Gandesa

L'Ajuntament i el claustre de professors condemnen els fets i rebutgen qualsevol tipus de violència

IES Terra Alta
IES Terra Alta | Arxiu
Aguaita.cat
15 de febrer del 2024
Actualitzat el 23 de febrer a les 14:14h
Un exalumne ha agredit un professor de l'IESTerraAlta a la BibliotecadeGandesa.  Segons ha pogut confirmar l'Aguaita, es tractaria d'un estudiant que ja no assitix al centre educatiu de secundària. 

Este dimecres 14 de febrer, el jove hauria agredit físicament un dels professors fora de l'institut, a la bibliotecamunicipal del municipi. Segons ha pogut saber este mitjà, l'agressor seria un noi d'uns 17 anys que, després d'un intercanvi de retrets, li va pegar. 

En veure el professor inconscient en terra, la bibliotecària va trucar al telèfon d'emergències 112 i fins al lloc s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra i el SEM. 

En declaracions a aguaita.cat, l'alcalde de Gandesa, CarlesLuz, es mostra prudent a l'espera  que la justícia actue. En este sentit, ha subscrit les paraules que l'Ajuntament ha fet públiques a través de les xarxes socials, amb les quals dona suport a la víctima i a la seua família i, alhora, condemna els fets i "rebutja l'agressió i qualsevol tipus de violència". 
  Per la seua part, el claustre de professors/es de l'Institut Terra Alta ha fet un comunicat en suport al professor i a la seua família i per mostrar el seu "rebuig" envers l'agressió que va rebre. Així mateix, condemna "qualsevol acte de violència cap al nostre col·lectiu i ens neguem a acceptar la normalització de la violència en cap circumstància", segons el comunicat. 

El claustre exposa la seua voluntat "com a comunitat educativa, de continuar treballant amb el compromís de transmetre els valors necessaris per erradicar qualsevol tipus de violència i fomentar les relacions basades en el diàleg, la convivència i el respecte mutu per construir una societat més segura per a tothom", conclou.