Es posa en funcionament el nou centre logístic de Freshly a Gandesa

L'empresa de cosmètics ha invertit 5 MEUR i generarà un centenar de llocs de treball

Nou centre logístic de Freshly Cosmetic al polígon La Plana de Gandesa
Nou centre logístic de Freshly Cosmetic al polígon La Plana de Gandesa | Freshly Cosmetics
Aguaita.cat
16 de novembre del 2022
Actualitzat a la 13:17h
El nou centre logístic de FreshlyCosmetics a Gandesa es posa en marxa coincidint amb la campanya del BlackFriday. Les noves instal·lacions tenen 14.000 metres quadrats, amb una nau de nova construcció d'11.000 metres quadrats, al polígon La Plana de la capital terraltina. L'empresa de cosmètica natural ha invertit 5 milions d'euros en el centre que permetrà "escalar operacions fins als 200 milions d'euros". En quatre anys i mig, des que es va arrencar el negoci a Batea, Freshly compta amb 1,2 milions de clients de 36 països. Al centre de Gandesa es crearan uncentenar de llocsdetreball que van des de l'àmbit de la logística i la cadena de subministrament, fins a l'enginyeria i els nous projectes de creixement i expansió.
.
A finals de 2020, Freshly va aposta per construir un centre logístic i fer-ho a la Terra Alta. La nova nau permet augmentar la seua capacitat de creixement i unificar les operacions d'emmagatzematge, manipulació i preparació de comandes en un sol espai.
 

Una operària prepara una comanda al nou centre logístic de Freshly Cosmetics de Gandesa Foto: Freshly Cosmetics

Les noves instal·lacions tenen fins a 120 àrees de preparació de comandes, uns 6.000 metres quadrats de magatzem i 800 metres quadrays d'oficines per al "Freshly Team de Gandesa". Des de la capital de la Terra Alta es podran expedir fins a 4.200 comandes per hora.