Medi Ambient

Creen un grup de treball per lluitar contra els delictes medioambientals a Amposta

La voluntat és acabar amb els abocaments incontrolats de deixalles a l’entorn natural i sancionar totes aquelles persones que facin esta pràctica

per Aguaita.cat, Amposta | 27 d'abril de 2022 a les 19:38 |
Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guardia Civil i Agents Rurals creen un grup de treball per lluitar contra els delictes medioambientals | Ajuntament d'Amposta
Acabar amb els abocaments incontrolats de deixalles i voluminosos a l’entorn natural. Este és el principal objectiu del grup de treball que tot just acaben de crear els diferents cossos de seguretat que tenen competències en delictes ambientals a Amposta. La voluntat és treballar de forma coordinada per lluitar contra els abocaments de voluminosos i deixalles que els darrers mesos hi hagut al terme d’Amposta.

Dilluns al matí, l’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, juntament amb el regidor de Governació, Ramon Bel, i la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco, es van reunir amb representants de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, el Seprona (Guàrdia Civil) i els Agents Rurals per posar en marxa aquest grup de treball i poder començar els primers operatius coordinats per poder perseguir aquestes infraccions.


L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va valorar molt positivament aquesta reunió i va assenyalar de la importància que tots els agents implicats i amb competències puguin lluitar contra aquests abocaments. "Hem generat una coordinació d’operaris i de gestió d’expedients per tal de perseguir infraccions cada poc menys comprensibles", afegeix.

 

Participació