Un jove de Móra d'Ebre crea una web per trobar tot el contingut audiovisual en català i aranès

Neix la web desdelsofa.cat, per trobar tot el contingut en català a les plataformes audiovisuals

Amb Desdelsofà.cat podem trobar tot el contingut audiovisual en català i aranès disponible a les plataformes streaming
Amb Desdelsofà.cat podem trobar tot el contingut audiovisual en català i aranès disponible a les plataformes streaming | Carlos Baglietto
Aguaita.cat
17 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:27h
Neix el portal webdesdelsofa.cat, una web creada per facilitarl’accés al contingutencatalà disponible a les plataformes de streaming i les televisions que emeten en directe o a la carta per internet. El seu creador és ÀlexdelaGuia, de Móra d'Ebre, qui ha estat col·laborador de l'Aguaita.cat. De la Guia és tècnic superior en química ambiental i activista.

A la pàgina web desdelsofà.cat es pot trobar totelcontingut en catalàiaranèsdisponible a les més de 20plataformes que ofereixen contingut en català, des de les plataformes més internacionals com Disney+ fins a la més catalana com Xala!, des d'HBOMax, la plataforma amb menys contingut en català fins a FliminCAT, la plataforma amb més contingut en català, de la plataforma més gran com Netflix a la més petita com PlanetHorror, passant per les plataformes de les televisions públiques i distribuïdores. També podreu trobar curiositats i informació sobre l'estat del català a les diferents plataformes de streaming i un llistat de streamers i col·lectius que promouen l'audiovisual en català.

Entrant a la web desdelsofà.cat per buscar el contingut en català disponible a les diverses plataformes, es pot trobar el títol més adient pels vostres gustos gràcies als filtres. Podreu filtrar el contingut per plataforma, versió (versió en català, VOSC, Multilingüe, Aranès, sense diàleg o 3D), gènere i producció (pel·lícula, sèrie, curt o programa).
La web està administrada per l’usuari de Twitter @Streamingcatala amb l’ajudadel’empresaArapla.cat. al disseny i l’empresa SirionDevelopers a la programació de la web.
Tot el contingut en català disponible a les plataformes de streaming està a les vostres mans, trobar les pel·lícules i sèries en català mai havia estat tan fàcil!