Els caramels de la Cavalcada dels Reis Mags de L'Ampolla tindran embolcalls sostenibles

Es busca reduir els problemes que generen els embolcalls de plàstic cada any al clavegueram i disminuir la brutícia als carrers i places de la població

Embolcalls biodegradables per evitar brossa i microplàstics que sovint acaben al mar
Embolcalls biodegradables per evitar brossa i microplàstics que sovint acaben al mar | Cedida
Aguaita.cat
14 de desembre del 2021
Actualitzat a les 19:54h
Els caramels que es llençaran a la cavalcada dels ReisMagsd’Orient de l’Ampolla tindran embolcallssostenibles. L’Equip de Govern de l’Ajuntamentdel’Ampolla ha aprovat esta proposta de la RegidoriadeSostenibilitatiMediAmbient del consistori municipal amb la qual es pretén promoure l’ús de dolços respectuosos amb el medi ambient, embolcallatsambpaperbiodegradable.

“Seguim treballant en el pla de compromís adquirit per cuidar el medi ambient del municipi. Per això, volem reduir la problemàtica amb l’entorn que generen els caramels que es llencen cada any durant la cavalcada dels Reigs Mags, que recorre gran part del nucli urbà de l’Ampolla”, explica MeritxellFaiges, regidoradeSostenibilitatiMediAmbient de l’Ajuntament de l’Ampolla.

Els caramels sostenibles estaran embolcallats amb un paper personalitzat amb el logotip de la marcaL'Ampolla, PortadelDelta. Amb este canvi es busca reduir els problemes que generen els embolcalls de plàstic cada any al clavegueram i disminuir la brutícia als carrers i places de la població, els plàstics al medi ambient i els microplàstics que acaben al mar.

A més a més, de la mateixa manera que l’any passat, tots els caramels que es repartiran durant el seguici reial seran sense gluten. Així, els 145 quilograms que es llençaran seran totalment aptes per a celíacs.