Opinió
20/06/2019
Pura Serena Barrobés
«Un procés de dol quan patim qualsevol tipus de pèrdua al llarg de la vida: per exemple, les renúncies als somnis irrealitzables, la pèrdua de la joventut, la pèrdua de la salut, la mort d’un animal de companyia, el trencament d’una relació...»
17/06/2019
Eladi Galbe
«Ens cal treballar junts en clau territorial per posar en valor allò que som i allò que volem ser.»
17/06/2019
Anton Monner
«La sentència ja la tenien escrita des de fa mesos. La seva consciència d’espanyols i de la unitat d’Espanya ara els traeix. Saben que no poden condemnar i la majoria dels espanyols els la demanen»
17/06/2019
Assumpta Arasa
«Alguna vegada se m’ha acusat de ser poc femenina, moltes vegades de fet. Aquests comentaris sempre han anat en la direcció de posar-me a lloc, sigui quin sigui aquest lloc. Per tant, potser sí que els vestits fan les persones»
05/06/2019
Laia Arnau
«Mentre per una banda posem paraules al silenci, per l'altra, els homes segueixen utilitzant el silenci com el seu nexe d'unió de masculinitat. Com una mena d'enllaç que actua entre ells com a corrent de poder i ens exclou a les dones.»
05/06/2019
Anton Monner
«El camí és el diàleg, és començar de zero d’una i altra part i posar les urnes per conèixer la realitat que ells neguen i no volen conèixer. Difamant, menystenint i reprimint no res aconseguiran»
03/06/2019
Àlex de la Guia
«Al mateix temps que les empreses elèctriques i la CHE guanyen diners a costa del nostre entorn i el nostre benestar veiem com la Generalitat de Catalunya s'ha de gastar milions d'euros anualment per fumigar les zones de Catalunya que estan plagades de mosca negra»
28/05/2019
Eva Campomar
«On estan les experiències reals i autèntiques? Nosaltres, les que hem viscut la llibertat de sortir de l'escola, de tirar la motxilla i pescar el berenar per sortir al carrer a jugar, vam nodrir-nos de tot un seguit d'experiències reals i vives»
27/05/2019
Anton Monner
«L’enrenou que s’ha creat en aquesta Espanya per culpa d’en Rajoy i per la seva incompetència, cada cop escandalitzen una Europa confosa i que passades les eleccions del dia 26, haurà d’arreglar per no autodestruir-se.»
24/05/2019
Jordi Arrufat i Cinta Farnós
«Ningú s'ha atrevit a posar veu al transvasament negatiu de persones que pateixen les Terres de l'Ebre fent d'aquest l'eix central del seu discurs de campanya, perquè acceptar això és la mostra del fracàs polític i social dels últims quaranta anys»
Pàgina 1 de 28