Anton Monner
1 comentari
10/12/2018
«Els presos polítics i, sobretot la vaga de fam, canviarà la fesomia d’Espanya davant el món. Les vares de mesurar de la justícia espanyola, de diferent magnitud, segons desitgen uns polítics que la manipulen des del TC, els ho farà perdre tot i no trigarà gaire»
Oriol Fuster Cabrera
Cap comentari
07/12/2018
«El record d'infància és ton espai de batalla. Ton prisma ideològic. T'única forma d'entendre el món»
Irene Negre
Cap comentari
04/12/2018
«Quan t'adones que la majoria dels estudiants de carrera o molts dels teus veïns han hagut de quedar-se a la ciutat on han estudiat per tenir una feina ben pagada o que fins i tot han hagut de marxar a l'estranger, t'adones que estem deixant perdre un gran actiu per al nostre territori»
Àlex de la Guia
1 comentari
03/12/2018
«És cert que el cotxe elèctric no genera emissions de CO2 directament, però sí que en genera l'electricitat amb què s'alimenta. Aquesta mesura no reduirà el suficient el CO2 mentre hi hagi centrals tèrmiques que generin electricitat cremant combustibles fòssils»
Anton Monner
1 comentari
29/11/2018
«Així, doncs, resulta que Sánchez s’ha trobat amb un ministre que provoca discòrdia dins i fora d’Espanya, quan el president necessita pau, tranquil·litat i diàleg per aguantar la cadira»
Josep Franch
1 comentari
26/11/2018
«Cap interès personal, econòmic o polític pot posar en risc aquest valor tan preuat i necessari què tenim»
Anton Monner
1 comentari
23/11/2018
«L’actual líder del PP català, personatge que aparentment no disposa de grans dots com a polític, ha de cridar l’atenció menystenint a “los separatistas radicales” per tenir contents a la poca gent que li queda al seu partit. Per això denuncia que li han pintat i punxat les rodes del cotxe»
Eva Campomar
Cap comentari
22/11/2018
«L’escola ha de ser un espai habitable de convivència i intercanvi relacional entre totes les persones que l'habiten, adultes i infants i amb la porta oberta a l'entorn, a la comunitat»
Assumpta Arasa
Cap comentari
19/11/2018
«Deixar entrar l’altra persona en la nostra vida, ja és enamorar-nos. Perquè si sóc capaç d’escoltar a l’altra, sense un judici preconcebut i sense una comparació amb qui i què sóc jo, ja li dono el seu espai»
Anton Monner
1 comentari
16/11/2018
«Ha d’existir un complot entre aquells que guanyen molts diners, amb grans negocis i beneficis, i aquells que controlen els moviments de capitals i una part del poder judicial»
Guillem Riba
Cap comentari
08/11/2018
«Hem de canviar les pràctiques educatives, però cal que sapiguem perquè canviem i això requerix reflexió i debat per prendre consciència del lloc on som i cap a on volem anar»
Irene Negre
Cap comentari
07/11/2018
«Ètica. Gran paraula que alguns immoralment la fan servir per tapar els seus errors i les seves vergonyes. Fem de l'ètica un puntal de la nostra vida i el nostre referent a l'hora de prendre decisions»
Anton Monner
1 comentari
06/11/2018
«El pacifisme català té com a resposta l’autoritarisme espanyol. No seria millor cercar solucions dialogades i emprendre el camí de la concòrdia i reconciliació? Si no és així els fantasmes del passat dels condemnats sense judici –o amb falòrnia de judici- ressusciten i enterboleixen el panorama actual»
Àlex de la Guia
Cap comentari
05/11/2018
«El pantà de Yesa no només és una injustícia pels habitants de Jacetania. L'aigua i els sediments que es quedin al pantà de Yesa són sediments i aigua que no aportaran els afluents d'aquesta zona del Pirineu aragonès a l'Ebre»
Oriol Fuster Cabrera
1 comentari
01/11/2018
«Travesses canyes, sents aus, i notes la radioactivitat i el DDT en el major riu de la península Ibèrica que discorre al teu costat»
Eli Bonfill
Cap comentari
29/10/2018
«Tot i tenir 826,5 km des del Cap Falcó fins a la desembocadura del riu Sénia, no som un poble molt lligat a la mar. De fet, jo conec molta gent que no trepitja la mar en tot l’any per a res, i no és cap drama per a elles»
Anton Monner
2 comentaris
22/10/2018
«I vet aquí els polítics mentiders i mediocres que ens manen. Per mantenir el poder, moguts pel darrera per uns pocs que són els autèntics senyors del comandament, es maltracten públicament»
Manel Alves
Cap comentari
22/10/2018
«Aquí fora ha estat un any molt dur i molt difícil d'entendre perquè res del que ens van prometre els partits ho han complert. Ni República, ni Govern legítim, ni el retorn del President Puigdemont...»
Jordi Cuixart
Cap comentari
20/10/2018
«L’any 2000, alçant-nos en aquell “no passaran” per l’aigua vam omplir-nos de coratge. Vam saber que ens teníem els uns als altres, vinguéssim d’on vinguéssim, i vam aprendre a perseverar»
Mario Pons
Cap comentari
19/10/2018
«Este estiu vaig assaborir, mastegar i pair el llibre del Joan Todó (company de generació) ‘Guia Sentimental del Delta de l’Ebre’. El recomano: Sorprenent llibre amb gustos i disgustos que conec»
Eva Campomar
Cap comentari
17/10/2018
«El pati és l'espai públic de l'escola i només es trepitja mitja hora al dia. Alguna cosa no em quadra. O preferim que els infants aprenguin a viure entre quatre parets, plens de continguts abstractes que no els fan emocionar i amb un grapat de incoherències que es repeteixen dia darrera dia?»
Irene Negre
Cap comentari
16/10/2018
«Què heu fet que no hàgim fet milers de nosaltres? Com és que sou allí dins esperant una farsa de judici? Per què acceptem que es digui que la sentència ja està escrita? Només hauríem d’acceptar anul·lació o absolució»
Assumpta Arasa
Cap comentari
14/10/2018
«Alço la veu altre cop, com en temps de transvasaments i altres agressions al territori, per continuar amb les marxes per la dignitat que vam aprendre a fer en la lluita pel riu a les Terres de l’Ebre, contra la MAT a Girona, el quart cinturó al Vallès i un llarg etcètera»
Oriol Junqueras i Raül Romeva
2 comentaris
10/10/2018
«La tasca de la PDE ens sembla admirable. Podríem dir que ha estat la precursora del moviment independentista pel que fa a l’estil de mobilització i lluita»
Anton Monner
Cap comentari
10/10/2018
«Saben que enganyen i cínicament se’n riuen de nosaltres, perquè sense l’economia productiva catalana mai no podrien pagar l’endeutament creixent que deuen»
Àlex de la Guia
Cap comentari
02/10/2018
«Gràcies al moviment en defensa de l'Ebre i la PDE vam recuperar la identitat i l'orgull ebrenc; no només vam agafar el nom que ens va ficar Arbó, també vam recuperar el gentilici que l'Artur Bladé ens va regalar ‘ebrenc/a’»
Xavier Faura
Cap comentari
27/09/2018
«Jo i alguns dels altres síndics vam decidir demandar l’Estat espanyol davant del Tribunal Europeu de Drets Humans. I ara la meva demanda i la de gairebé tots els que la van presentar s’ha admès a tràmit!»
Manel Masià
Cap comentari
27/09/2018
«Però que s'ha fet durant 3 anys? Tapar. Tapar que no s'ha fet una bona gestió. Tapar que no hi havia un projecte de ciutat. Tapar que no s'estava preparat per governar la ciutat.»
Anton Monner
Cap comentari
24/09/2018
«I aquest escenari d’uns que s’enriqueixen espectacularment quan cada cop hi han més pobres i la classe mitjana perd poder adquisitiu, veiem espectacles com el de l’expresident Aznar»
Núria Reverter
2 comentaris
21/09/2018
Carta en nom de l'ANC Terres de l'Ebre i ANC la Ràpita | «Com a cara visible de l’Estat a les nostres Terres ens plauria convidar-lo a l’acte de germanor ciutadana que organitzarem el diumenge 30 de setembre a la Ràpita coincidint amb la vigília de l’1-0»
Pàgina 1 de 7