Opinió
16/08/2019
Assumpta Arasa
«Amenaces, violència, manifestacions, còctels molotov, trets a l’aire amb morts al carrer, crits, por. Així recordo jo la modèlica transició. I de tanta por, la majoria de xiquets i xiquetes de l'època, la recordem en blanc i negre»
16/08/2019
Anton Monner
«Treballant aquestes terres reduiríem els incendis forestals, combatríem el canvi climàtic disposant d’aliments de quilòmetre 0, repoblaríem els municipis i es podrien rehabilitar els cascs antics»
13/08/2019
Mariona Gairí Blavi
«Volem substituir els noms de l’Avinguda Constitució i el Carrer 12 d’Octubre de la Ràpita per respectivament, Avinguda Muriel Casals i Carrer Angelina Sanz “La Muixa”. I d’aquesta manera retre homenatge a les persones que han lluitat per construir una nació catalana més lliure, igualitària i justa»
12/08/2019
Jesús Colomé
«I ara estem al post procés. S’abandona la unitat d’acció que havia regit fins el 2017i els dos partits retornen a la legítima competició partidista entre ells per obtenir més vots i poder a les institucions públiques»
09/08/2019
Helena Escoda
«El fet que les curses de braus i els correbous (o encierros) hagin perdurat fins els nostres dies és una anomalia històrica derivada de la manca de cultura il·lustrada al nostre país»
07/08/2019
Eva Campomar
«Qui de nosaltres té ceguera vegetal? Ara que tens temps, et proposo un repte, surt a fora, estiguis o estiguis i d'allò vegetal que t'envolta cada dia, l'arbre del carrer de casa, la planteta de l'esquerda de la vorera o l'adventícia del teu jardí... quina reconeixes?»
06/08/2019
Àlex de la Guia
«Tot i les campanyes de sensibilització, mos seguim trobant contínuament amb casos de joves que abusen de companyes d'institut o de noies que es troben a les festes o pels carrers. És molt preocupant perquè cada cop ho fan nois més joves i perquè en més d'un cas la justícia no funciona com hauria de funcionar»
25/07/2019
Anton Monner
«La ciutadania deu creure que al màxim organisme legislatiu de l'Estat, s'està vivint un espectacle on riuen, aplaudeixen i altres s'enfaden, com ocupant els seients d'un circ. En definitiva una manera de fer que no agrada a la majoria dels votants»
22/07/2019
Jesús Colomé
«Mentre les elits urbanes catalanes s'emmirallaren en Barcelona, en la revolució industrial i en les idees de progrés del catalanisme, les espanyolitzades elits tortosines s'emmirallaren en el model de desenvolupament centralista de Madrid i es centraren únicament en reclamar la creació d'una cinquena província amb capital a Tortosa »
17/07/2019
Anton Monner
«Ho tornarem a fer malgrat que els polítics dels partits independentistes vagin pel seu costat, anticipant els interessos del partit per sobre dels del poble. Avui la voluntat ja està ja impregnada en el si de la gent i cada dia és més sòlida i expansiva»
Pàgina 1 de 29