Mor l’ex directora de la residència de gent gran d'Amposta i número 2 del PSC, Maria José Gómez

Tenia 46 anys i havia estat proposada per ocupar el càrrec de gerent del consell comarcal del Montsià

Maria José Gómez.
Maria José Gómez. | Cedida
Redacció
02 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:31h

Este dimarts a la matinada ha mort als 46 anys l’ex directora de la residència de gent gran d’Amposta, Maria José Gómez Cooper, una persona vinculada des de fa anys al PSC d’Amposta. De fet, a les últimes eleccions municipals va ocupar el número 2 de la llista socialista, i en no haver estat escollida, el PSC va proposar-la per ocupar el càrrec de gerent del Consell Comarcal del Montsià. La llarga malaltia que li ha costat la vida va impedir ja que arribés a prendre possessió. “Per a nosaltres era una persona de projecció política amb la qual comptàvem per al futur i deixa un buit important també en l’àmbit polític per al PSC”, ha apuntat a aguaita.cat Toni España.

Maria José Gómez va néixer a Santiago de Xile l’any 1976 i l’any 1987 es va traslladar amb la seua família a viure a Amposta. Era fisioterapeuta de formació i a meitat dels anys 90 va entrar a treballar a la residència de gent gran d’Amposta per exercir la seua professió. Anys més tard va ser nomenada directora del centre, un càrrec que va ocupar durant 15 anys, abans de ser rellevada l’any 2015.

En l’àmbit personal, estava casada amb el conegut productor i realitzador ampostí Santi Valldepérez, i tenia dos fills. L’enterrament serà a les 10 hores de dimecres 3 al matí a l'Església del Sagrat Cor de la capital del Montsià.

Arxivat a