El Càmping Alfacs ultima la renovació que el convertirà en un establiment únic davant la Badia dels Alfacs

Obre portes renovat el 3 de juny i a partir del 22 de juliol estrena la primera fase de les obres: 22 bungalows de fusta, 7 tendes de glàmping i piscina a primera línia de mar

Interior d'un bungalow Serramar.
Interior d'un bungalow Serramar. | Cedida
Redacció
23 de maig del 2022
Actualitzat a les 17:13h
Dos anys d’esforços, fins anar superant obstacles i restriccions; un hivern complicat de feina i recuperació; i ara s’aproxima una calor sufocant que demana brisa marina, calma, la frescor de les nits vora la mar Mediterrània, relax, natura i estones de diversió. Si busqueu un lloc on trobar-ho, heu de saber que el Càmping Alfacs ha posat en marxa un procés de renovació i de remodelació que farà del 2022 un any especial: hi aporta experiència, comoditat, natura, pesca, oci, una ubicació immillorable i atenció: uns equipaments moderns i sostenibles, que s’estan renovant en dos fases de remodelació. El càmping engega la temporada el 3 de juny amb les instal·lacions habituals del recinte renovades, i serà en la segona quinzena de juliol (22/7) quan obriran les portes els nous equipaments de la primera fase d’obres: 22 nous bungalows de fusta, 7 tendes de glàmping, i una piscina a primera línia de mar. Comenceu a notar les ganes d’anar-hi a passar uns dies de vacances? Ja podeu fer les reserves en aquest enllaç, però anem per parts!
 

Apartament Àncora, davant del mar. Foto: Cedida


Comencem per situar-nos en un establiment del tot privilegiat davant la badia dels Alfacs, que dona nom al càmping. Aquest està situat a l’Avinguda Mediterrània, que uneix la part més propera d’Alcanar a la plana del Delta amb la resta del municipi. Si anem cap al sud, les Cases d’Alcanar té un encant mariner únic i el seu passeig marítim arriba fins la desembocadura del Riu Sénia. A pocs kilòmetres cap a l’interior trobareu el nucli d’Alcanar, amb un destacat casc antic i un nou centre d’interpretació de la Cultura dels Íbers — la Casa O’Connor. Les millors vistes al Delta i al mar les gaudireu des de l’Ermita del Remei, als peus de la qual trobareu l’assentament íber de la Moleta del Remei. Si viatgem cap al nord, les platges de la Ràpita i el nucli urbà, a només dos quilòmetres, i Poble Nou del Delta, a 8 km. I si anem cap a endavant, podem apropar-nos a la punta de la Banya.
 

Imatge extrior d'un dels bungalows de fusta, amb vistes al mar. Foto: Cedida


Ja advertim que us costarà abandonar les noves instal·lacions del Camping Alfacs. Perquè aquest estiu, entre les moltes novetats després dels treballs de renovació en marxa, estrena, a partir de la segona quinzena de juliol, els nous bungalows de fusta, amb més espai interior i exterior i molt ben equipats. Amb el propòsit de ser autosuficients, utilitzen l’energia solar per abastir d’aigua calenta i d’electricitat l’allotjament. A més, els materials que s’han utilitzat per a la seva construcció són sostenibles i com a resultat, han aconseguit un allotjament amb una molt baixa empremta de carboni. Podeu escollir entre el model “La Foradada”, òptim per a parelles; el model “Trabucador”, de 3 places, i el “Serramar”, per a 5 o 6 persones. “Són estances de fusta, molt espaioses i confortables, a la vegada que modernes, i hem volgut pràcticament que estiguin fetes a mida, per adaptar-se a parelles o bé famílies o grups més nombrosos”, ha explicat Genís Callau, Revenue Manager del càmping.
 

Interior dels bungalows que s'estrenaran al juliol, amb el nom de Trabucador. Foto: Cedida
 

Interior d'un bungalow Serramar. Foto: Cedida


Una altra de les novetats destacades seran les noves tendes de Glàmping, amb capacitat per a dos persones, amb un disseny i decoració únics, amb vistes al mar, terrassa incorporada, nevera, cafetera de càpsules i wifi d’alta velocitat.
 

La sortida de sol, des de les tendes de glamping, no us les podeu perdre. Foto: Cedida


L’estrena “estrella” de la primera fase serà també la nova piscina, que tindrà forma de mitja lluna i estarà ubicada a primera línia, envoltada de sorra de platja. Se’ns dubte serà el punt de trobada de grans i petits, sense oblidar que per la privilegiada situació del càmping també es pot accedir directament a una de les tres cales que donen de les instal·lacions a la Mediterrània.
 

Així serà la piscina, amb sorra de platja a l'exterior i davant del mar. Foto: Cedida


Oferta ja disponible!

Entre l’oferta ja disponible a hores d’ara (amb l’obertura el 3 de juny), també podeu optar pels apartaments, a primera línia de mar, per a 3, 5 o 7 persones. Tots disposen de cuina i terrassa on relaxar-vos escoltant les onades. Hi trobareu SmartTV amb Chromecast i canals de parabòlica, WIFI gratuït amb router propi i aparcament al costat.
 

Els apartaments existents, amb vistes privilegiades davant la badia. Foto: Cedida


Hi ha qui prefereix llogar parcel·les. Teniu la parcel·la Mar: a primera línia de mar, amb connexió elèctrica, wifi, aigua potable i connexió de TV (digital i satèl.lit). En general, aquestes places tenen ombra només per les tardes. I la parcel·la Serra, que es troba a segona i tercera línia, amb ombra abundant, connexió elèctrica, wifi i proximitat a fonts d’aigua potable i els nous serveis: banys i dutxes renovades, rentadora i assecadora,  dutxa per a mascotes, etc. Aquesta zona ja està estrenada i no us passarà per alt, a més de donar un servei excel·lent, no ha oblidat el disseny, per la qual cosa l’edifici va ser nominat als premis FAD d’Arquitectura.
 

La renovació també ha arribat a l'interior dels apartaments ja oberts. Foto: Cedida

 

Interior de l'apartament Àncora, molt espaiós. Foto: Cedida


A més, a només 200 metres trobareu el complex esportiu Serramar per gaudir de de noves pistes de tennis, pistes de padel i un parc infantil. Obert tot l’any i amb un restaurant de gran qualitat i preus assequibles (no us perdeu les tapes els divendres al vespre!).

La segona fase de les obres, a partir del setembre

A partir del setembre s’iniciarà la segona fase d’una remodelació que completarà la reconversió d’este càmping en un equipament únic a la zona per les seues característiques. Inclourà un nou restaurant, l’obertura d’un beach club, un nou supermercat i la recepció per informar els visitants de les instal·lacions i també de totes les possibilitats per conèixer la zona. (Enguany tots estos serveis s’ofereixen igual, tot i que en instal·lacions provisionals adaptades).

En definitiva, un allotjament ideal per passar unes vacances en família o també en parella i campament base des d’on visitar el Parc Natural de Delta de l’Ebre, destinació de referència de: Birdwatching, Kitesurf, Ciclisme i Paddle Surf, entre moltes altres activitats. Ah, el Camping Alfacs també us ofereix lloguer de bicicletes, binoculars per birdwatching i lloguer de barbacoa per compartir un bon àpat en companyia i recuperar forces per seguir el programa de festes tematitzades i animació que proposa la direcció.

Així, us deixareu emportar pels vostres sentits i, de ben segur, viureu una experiència irrepetible.