La Ruta dels Platerets de la Carxofa a Amposta inclou enguany un concurs per escollir la millor tapa

Catorze bars i restaurants oferixen tapes amb este producte de l'horta fins al 27 de febrer

Una de les tapes amb la carxofa com a protagonista.
Una de les tapes amb la carxofa com a protagonista. | Cedida
Redacció
17 de febrer del 2022
Actualitzat a les 19:05h
La segona edició de la Ruta dels Platerets de la Carxofa arranca amb catorze platerets que tenen la carxofa com a protagonista. Fins al 27 de febrer, la ciutadania podrà visitar els bars i restaurants participants per degustar este producte de temporada elaborat amb les tècniques més originals. Amb cada plateret, que tindrà un preu de quatre euros, anirà inclosa una beguda a escollir pel local.

Confitada, farcida, acompanyada amb foie o pernil, banyada amb ou o en forma de ravioli o croqueta són només algunes de les tècniques que els restauradors i restauradores han ideat per a esta edició. I és que, per primer cop, el públic podrà valorar els platerets votant el seu preferit a la web de Turisme Amposta. El plateret guanyador rebrà un trofeu i serà el protagonista del cartell de la Ruta dels Platerets de la Carxofa 2023.

A la Ruta dels Platerets de la Carxofa hi participen els bars i restaurants La Nuova Trattoria, Som de Tapes i Vins, Petit Cafè, Lo Rovell, La Sifoneria, Nou Snoopy, Golden River, Agrapats, L’Antic, El Secret, La Pepa, L’Arrosseria, Gallery 97 i la Llesqueria Lo Mercat.

Quant a l’oferta gastronòmica, fins al 28 de febrer es pot gaudir també de les Jornades de l’Arròs i la Carxofa organitzades per l’Associació de Restauradors d’Amposta.

D’altra banda, este dissabte torna la Fira Fora Stocks amb les ofertes dels comerços locals a l’avinguda de la Ràpita. A més, s’han preparat visites guiades gratuïtes a la Torre de la Carrova, el 19 i 20 de febrer.

A la pàgina web de Turisme Amposta podeu consultar tots els restaurants participants i els platerets que han preparat per a l’ocasió.