Nomen Foods fitxa una alta directiva per a reforçar el seu Consell d'Administració

Es tracta de Mercedes Domingo, que compta amb una àmplia trajectòria i experiència internacional al sector de la indústria alimentària

Mercedes Domingo, nova consellera de Nomen Foods
Mercedes Domingo, nova consellera de Nomen Foods | Cedida
Aguaita.cat
02 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:38h
Nomen Foods, el grup alimentari propietat de la cooperativa Arrossaires del Delta, ha reforçat el Consell d'Administració amb la incorporació de Mercedes Domingo, directiva amb un ampli i contrastat coneixement del sector de l'alimentació, així com una destacada carrera internacional.

La nova consellera de Nomen Foods va desenvolupar la seua carrera durant 20 anys a Sara Lee, primer a Bimbo on va arribar a ocupar la vicepresidència de màrqueting entre 2001 i 2003, posteriorment a Eurodough SAS com a presidenta i CEO; per finalment ocupar entre 2006 i 2009 el càrrec de vicepresidenta de la divisió Coffe & Tea a Sara Lee International.
A partir del 2009 va iniciar una nova etapa amb la fundació de la consultora estratègica The Extra Mile i més tard la proveïdora de serveis de salut Jamic LLC amb seu a San Diego (Estats Units). Mercedes Domingo també forma part del Consell d'Administració del grup francès Cérélia i entre el 2015 i el 2021 va formar part del Consell de l'Institut Català de Finances (IFC).

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i MBA per ESADE, ha cursat l'International Management Program a HEC París i a la Universitat de Colònia i un postgrau a Harvard.

Amb esta incorporació, Nomen Foods pretén fer un nou salt endavant en la seua estratègia d'enfortiment i consolidació com a referent de la indústria agroalimentària. Fins ara el Consell d'Administració, al qual ara s'hi incorpora Mercedes Domingo, estava compost per Jordi Casanova, president; Jordi Ardit, vicepresident; Juan Carlos Bertomeu, secretari; Enric Batlle (CEO de Nomen Foods); i Pedro Juan Chavarría.

El grup d'alimentació Nomen Foods produeix i comercialitza els productes de les marques Nomen, Bayo i Segadors del Delta, a més dels negocis a granel per a indústria i exportació. Nomen és la principal marca del Grup i va dirigida al mercat de gran consum.