La Fira de Mostres d'Amposta torna amb més d’una setantena d’expositors

S’inaugurarà el proper 6 de desembre i, com els darrers anys, serà d’accés gratuït

Tot a punt per a la Fira de Mostres d'Amposta d'enguany
Tot a punt per a la Fira de Mostres d'Amposta d'enguany | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
30 de novembre del 2023
Actualitzat a les 14:04h
Més d’una setantena d’expositors participaran en la 61a edició de la FiradeMostresd’Amposta, que tindrà lloc del 6 al 9 de desembre al recinte firal 1 d’Octubre d’Amposta i que presenta, com a grannovetat, l’organització de l’espaiEbreEvents en una ubicació diferenciada de la resta.

I és que, mentre que la firamultisectorial s’ubicarà a la carpa instal·lada a la zonafiral, els expositors vinculats a EbreEvents es concentraran al pavelló de les pistesblaves, que s’habilitaran per esta finalitat. "Vam iniciar Ebre Events al 2019 i després de la parada de la pandèmia, vam retornar l’any passat amb més expositors; enguany fem un creixement dedicant-li aquest espai diferenciat", destaca l’alcalded’Amposta, AdamTomàs.

"Omplir una fira multisectorial no és fàcil", ha destacat l’alcalde, "i és per això que cal agrair la tasca de l’àrea de TurismeFires per completar tota la fira i assolir les xifres de participació dels darrers anys". "Hi ha expositors fidels amb la Fira que segueixen venint any rere any i també tenim altres expositors que enguany venen per primer cop, d’altres que repeteixen després de provar-ho l’any passat", explica l’alcalde, tot posant èmfasi també amb aquells expositors que són empreses vinculades amb la sostenibilitat i la seva voluntat de fer un planeta millor. "Estem alineats amb l’Agenda 2030 i també ens enorgulleix que les empreses que estan a la Fira ho estiguin", diu l’alcalde, qui també ha destacat que segueixen tenint molta importància a la Fira tots els expositors del sector automoció i maquinària agrícola i també la zona de firaires".
 
Per la seua banda, la regidora de Turisme i Fires, InésMartí, ha destacat el fet que cada dia, de 5 a 6, tot l’espai firal, tant l’interior com l’exterior (també la zona de les atraccions) funcionaran sense so i llums fortes perquè aquelles persones que tenen sensibilitat lumínica i de so puguin visitar la Fira cada dia en esta franja horària.
 
Pel que fa al programad’actes, la Fira arrancaràdimecres 6 al matí a les 11h amb la inauguració oficial a càrrec de l’empresari ampostí JacintoRomaní.

També dins el marc de la fira serà la NitdelaCultura (dimecres 6 a les 20h) i la Galadel’Educació (dijous 7 a les 19.30h). Tampoc faltarà el tradicional Concursdepaelles (dijous 7 de desembre) que enguany està patrocinat per la CambraArrosserad’Amposta.

El programa d’actes es complementa amb xerrades i presentacions de llibres a l’auditori municipal, exhibicions eqüestres a la pista eqüestre així com demostracions, desfillades i showcookings a l’espai Ebre Events.