La Fira Ebreokasió registra un rècord de vendes i facturació en l'edició de 2023

La fira, que va tenir lloc a final d'octubre, genera un volum de vendes de més de 100.000 euros respecte a la passada edició

La Fira Ebreokasió va tenir lloc a l'octubre al Pavelló firal de Remolins
La Fira Ebreokasió va tenir lloc a l'octubre al Pavelló firal de Remolins | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
20 de novembre del 2023
Actualitzat a les 11:52h
El balanç de la 26a edició de la FiraEbreokasió ha estat un èxit total, amb unes dades de vendes i volum de facturaciórècord. Un mes després de la fira, i quan els concessionaris ja han tancat pràcticament totes les operacions de venda generades, el balanç és d'un total de 78vehiclesvenuts i una facturació d'1.579.867euros, més de 100.000 euros que en la passada edició, que ja es van batre rècords.

L'alcalde de Tortosa, JordiJordan i la regidora de Fires, SòniaRupérez, han valorat molt positivament estes dades, que demostren que la fira està plenament consolidada. A més, en la 26a edició es van incrementar també el nombre de marques participants, amb un total de 13concessionarisparticipants. "És una fira que dinamitza l'activitat del pavelló firal i en què aconseguim atreure visitants de la resta del territori", ha dit l'alcalde.

Per la seua banda, Rupérez ha recordat que en esta edició es va ampliar la superfície de la fira a l'exterior, a l'esplanada principal del recinte firal i que es va comptar amb activitats lúdiques com l'organitzada pel ClubSlotTortosa i l'espectacleFrankMotor.