Joan Aubanell : «És l'hora que Gandesa siga la capital de les oportunitats»

Acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, l’alcaldable republicà es va reunir amb empresaris de la població

Joan Aubanell, acompanyat del conseller d'empresa Roger Torrent i Albert Salvadó
Joan Aubanell, acompanyat del conseller d'empresa Roger Torrent i Albert Salvadó | Cedida
Aguaita.cat
21 de maig del 2023
Actualitzat el 22 de maig a les 16:14h
L'alcaldable d'AlternativaperGandesa, JoanAubanell, acompanyat del consellerd'EmpresaiTreball, RogerTorrent es va reunir este divendres amb diferents empresaris de la ciutat just abans d'oferir la xerrada "Gandesa, capital d'oportunitats", per intercanviar parers i opinions sobre el present i futur del municipi. 

Aubanell va valorar molt positivament la reunió i es va comprometre a treballar per aconseguir com més aviat millor l'ampliació del polígon industrial, amb el nou accés i la millora de la connectivitat viària i elèctrica d'aquest, a la vegada que criticava la manca de planificació de l'actual alcalde, Carles Luz. 

D'altra banda, el candidat republicà va manifestar que "els Fons de Transició Nuclear són una bona eina per captar inversions empresarials, promoure noves iniciatives locals i fer suport a les cooperatives, cellers, autònoms i emprenedors de Gandesa", i que requerirà tenir projectes, amb col·laboracions publicoprivades, per fer-los realitat. 

Joan Aubanell també va destacar el potencial de la reserva de la biosfera de les Terres de l'Ebre, que permetrà donar més valor als productes agroalimentaris i el sector turístic, associant-ho a qualitat, proximitat i sostenibilitat. A més, va destacar la importància del viver d'empreses i les noves titulacions que ha impulsat la Generalitat a l'Escola de Capacitació Agrària de Gandesa, com altres elements destacats per donar un impuls al municipi, sense deixar de banda la importància de reforçar el comerç local per ser el referent de la comarca. 

Aubanell es va mostrar molt il·lusionat per la bona receptivitat que està tenint la seva campanya i les seves propostes programàtiques. "Hem vingut a guanyar, som una candidatura que pretenem ser l'alternativa als governs convergents dels de sempre", va cloure.