El millor restaurant informal del Baix Ebre el dimecres esta nit a Joc de Cartes

El popular concurs de restauració de TV3 torna a visitar les Terres de l'Ebre amb parades a La Tasca Bohèmia i Los Banys de Tortosa, La Tasca Sant Jordi de L'Ametlla de Mar i Lo Raconet de Fermín de Deltebre

Marc Ribas, durant un programa
Marc Ribas, durant un programa | TV3
Aguaita.cat
22 de novembre del 2022
Actualitzat el 30 de novembre a les 20:20h
MarcRibas visita de nou les Terres deL'Ebre. En el JocdeCartes d'este dimecres fa parada a Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques desenfadades i autèntiques a la comarca del Baix Ebre. L'objectiu d'esta setmana és trobar el millorrestaurantinformaldelacomarca.
 
Començara a La TascadeSantJordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees acaba d'obrir en una urbanització de l'AmetlladeMar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. El segon àpat el serà a LosBanys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. I també a Tortosa visitarà la mítica i inconfusible TascaBohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Finalitzarà la ruta pel Baix Ebre a Deltebre, a LoRaconetdeFermín, on la Yolanda Ramos prepara la cuina deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare. Qui s'emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa que esta temporada escull en Marc després de tots els àpats? Totes les respostes, este dimecres 30 de Novembre a les 22.05 a TV3.