1 de 10

El millor restaurant informal del Baix Ebre el dimecres esta nit a Joc de Cartes

El popular concurs de restauració de TV3 torna a visitar les Terres de l'Ebre amb parades a La Tasca Bohèmia i Los Banys de Tortosa, La Tasca Sant Jordi de L'Ametlla de Mar i Lo Raconet de Fermín de Deltebre

Marc Ribas, durant un programa | TV3
per Aguaita.cat, Baix Ebre | 22 de novembre de 2022 a les 12:04 |
Marc Ribas visita de nou les Terres de L'Ebre. En el Joc de Cartes d'este dimecres fa parada a Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques desenfadades i autèntiques a la comarca del Baix Ebre. L'objectiu d'esta setmana és trobar el millor restaurant informal de la comarca.
 
Començara a La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees acaba d'obrir en una urbanització de l'Ametlla de Mar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. El segon àpat el serà a Los Banys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. I també a Tortosa visitarà la mítica i inconfusible Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Finalitzarà la ruta pel Baix Ebre a Deltebre, a Lo Raconet de Fermín, on la Yolanda Ramos prepara la cuina deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare. Qui s'emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa que esta temporada escull en Marc després de tots els àpats? Totes les respostes, este dimecres 30 de Novembre a les 22.05 a TV3.

 

Participació