Territori reobrirà la carretera d'Horta de Sant Joan al juliol

El Departament construeix un nou vial per l'antiga carretera

Polítics locals amb el secretari d'Infraestructures, Isidre Gavín, al nou vial alternatiu que es recupera a la T-333 d'Horta de Sant Joan.
Polítics locals amb el secretari d'Infraestructures, Isidre Gavín, al nou vial alternatiu que es recupera a la T-333 d'Horta de Sant Joan. | Cedida a l'ACN per Territori
Aguaita.cat
15 de juny del 2021
Actualitzat a les 19:34h
El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha afirmat que a principis de juliol s'obrirà el nou vial alternatiu que es construeix a la carretera T-333 d'Horta de Sant Joan.
Gavín ha fet una visita a les obres este dimarts. La carretera està tallada des del 2 de juny per fissures en un fals túnel on se seguixen fent sondejos per trobar una solució i reparar l'estructura. El nou itinerari de la T-333 es construeix en un tram de l'antiga carretera (l'actual es va obrir el 2009). Un cop habilitat el vial es podrà escurçar el trajecte actual fins a Tortosa i el Baix Ebre. L'eix viari Horta de Sant Joan-Gandesa-Xerta suposa trajectes de prop d'una hora, gairebé el doble que fins ara, per arribar a Tortosa.