Territori reobrirà la carretera d'Horta de Sant Joan al juliol

El Departament construeix un nou vial per l'antiga carretera

per Aguaita.cat, Horta de Sant Joan | 15 de juny de 2021 a les 17:51 |
Polítics locals amb el secretari d'Infraestructures, Isidre Gavín, al nou vial alternatiu que es recupera a la T-333 d'Horta de Sant Joan. | Cedida a l'ACN per Territori
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha afirmat que a principis de juliol s'obrirà el nou vial alternatiu que es construeix a la carretera T-333 d'Horta de Sant Joan.
Gavín ha fet una visita a les obres este dimarts. La carretera està tallada des del 2 de juny per fissures en un fals túnel on se seguixen fent sondejos per trobar una solució i reparar l'estructura. El nou itinerari de la T-333 es construeix en un tram de l'antiga carretera (l'actual es va obrir el 2009). Un cop habilitat el vial es podrà escurçar el trajecte actual fins a Tortosa i el Baix Ebre. L'eix viari Horta de Sant Joan-Gandesa-Xerta suposa trajectes de prop d'una hora, gairebé el doble que fins ara, per arribar a Tortosa.

 

Participació