La Ràpita participa com a Vila Marinera en el Workshop «Lugares que te inspiran»

L’Agència Catalana de Turisme organitza un workshop per donar a conèixer les ciutats i viles amb caràcter de Catalunya al mercat espanyol

per Aguaita.cat, La Ràpita | 26 d'octubre de 2020 a les 20:56 |
La Ràpita fou una de les primeres Viles Marineres de Catalunya certificades per l’Agència Catalana de Turisme l’any 2019, i participa del programa de promoció d’aquest segell turístic que aglutina les viles catalanes que conserven el seu caràcter mariner i la tradició pesquera | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Ràpita ha participat com a Vila Marinera en el Workshop Lugares que te inspiran que ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme. L’Oficina de Turisme i l’Estació Nàutica de la Ràpita han promocionat la Ràpita com a destí turístic davant d’onze operadors en una jornada de dues hores de reunions virtuals consecutives. Les reunions s’han dividit en dues sessions i han tingut una durada de deu minuts cadascuna. 

El Workshop Lugares que te inspiran ha tingut lloc, de forma virtual, el dijous, 22 d’octubre, a les 16 h. El director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, qui ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als participants, ha exposat la importància de donar a conèixer un destí innovador, atractiu i amb multitud de llocs per visitar. David Font ha remarcat que “programes de l’Agència Catalana de Turisme com ‘Barris i Viles Marineres’, que donen a conèixer l’oferta gastronòmica i paisatgística de l’entorn, els costums, les tradicions i el patrimoni cultural, tenen un valor afegit per als visitants”. 


La Ràpita fou una de les primeres Viles Marineres de Catalunya certificades per l’Agència Catalana de Turisme l’any 2019, i participa del programa de promoció d’aquest segell turístic que aglutina les viles catalanes que conserven el seu caràcter mariner i la tradició pesquera. 

 

Participació