El Consell Comarcal de la Terra Alta afavoreix l'accessibilitat en autobús a l'Escola Agrària de Gandesa

S'han implantat dues noves expedicions que uniran diàriament en autobús Gandesa i Móra d'Ebre

per Aguaita.cat , Gandesa, 10 de setembre de 2020 a les 12:31 |
Escola Agrària de Gandesa | Google Street View
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal de la Terra Alta amb l'ajuda i el suport de l'Escola de Capacitació Agrària (ECA) de Gandesa ha aconseguit que es millore el servei de transport entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre amb la implantació de dues noves expedicions que uniran diàriament en autobús Gandesa i Móra d'Ebre.

La línia L-1533, que es posarà en funcionament el proper dilluns, 14 de setembre, es converteix en un servei elemental per facilitar l'arribada a l'ECA de Gandesa de nous alumnes provinents de la Ribera d'Ebre que, fins ara, havien de seguir estos estudis en escoles ubicades fora de les Terres de l'Ebre.


Els horaris d'esta línia de bus fan que la primera expedició possibilite l'arribada a l'Escola Agrària ja que surt de Móra d'Ebre a les 8.25h i arriba a Gandesa a les 9.05h. La tornada cap a Móra d'Ebre, a les 9.30h, permet l'enllaç amb l'expedició que ve del Pinell de Brai i que arriba a Gandesa a les 9.20h.

La iniciativa del Consell Comarcal de la Terra Alta suposarà un benefici per a l'Escola de Gandesa, que podrà créixer en alumnes, i també per a la comarca.

 

Participació