Les obres al Corredor Mediterrani obliguen a desviar els trens de Renfe de les Terres de l'Ebre

Estan afectades, un dia d'agost i quatre de setembre, les línies R14, R15, R16 i RT2

Aguaita.cat
27 d'agost del 2020
Actualitzat a la 13:28h
Les obres que Adif està executant entre Vila-seca i Torredembarra relacionades amb el futur Corredor Mediterrani obliguen, segons asseguren fonts de Renfe, a modificar el servei de les línies R14, R15, R16 els dissabtes 29 d’agost, 5, 12 i 19 de setembre des de l’inici del servei fins les 9 del matí de dissabte.

Aquestes actuacions obliguen a interrompre la circulació de trens entre Torredembarra i Vila-seca. Per garantir la mobilitat dels usuaris, Renfe farà circular els trens de l'R14 -que van de Barcelona a Lleida passant per Tarragona- per Valls. Els viatgers afectats tindran un servei alternatiu per carretera.

A la línia R15, que connecta Riba-roja d'Ebre i Barcelona per Reus, hi haurà servei alternatiu per carretera entre la capital del Baix Camp i Sant Vicenç de Calders. Els viatgers podran continuar en els serveis de Rodalies des d’aquesta estació. En sentit sud els trens esperaran els viatgers per iniciar el seu recorregut a Reus.  

Els viatgers del tren amb sortida de Barcelona Estació de França 7.13 hores, s’encaminaran al tren de les 07.43 i realitzaran el transbordament entre Tarragona i Reus.

Pel que fa a l'R16, que connecta Tortosa i Ulldecona amb Barcelona amb parada a Tarragona, tindrà servei per carretera entre Sant Vicenç de Calders i Cambrils. Els viatgers podran continuar en els serveis de Rodalies des d’aquesta estació. En sentit sud els trens esperaran els viatgers per iniciar el seu recorregut a Cambrils.

A la línia de les rodalies tarragonines RT2 -entre l'Arboç i PortAventura-, els canvis afecten dos trens els dies 5 i 12 de setembre i es prestarà servei per carretera.

El servei dels trens Regionals de l’R15 i R16 s’inicia a Torredembarra per reduir les afectacions als clients i mantenir el seu horari habitual. Els viatgers que fan el servei per carretera es farà en un major temps de viatge pel que es més pràctic transbordar-los fins o des de Sant Vicenç de Calders perquè allà disposen dels serveis de rodalia de Barcelona.