Roquetes presenta una campanya per fomentar el teletreball i el retorn de talent al municipi

« Des de Roquetes estàs connectat al món » la nova campanya de l'Àrea de Turisme pretén fomentar el teletreball des del municipi gaudint dels avantatges de viure en una zona privilegiada ubicada en una Reserva de la Biosfera

per Aguaita.cat / Sílvia Altadill , Roquetes, 7 de juliol de 2020 a les 17:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El regidor de l'Àrea de Turisme, Ivan Garcia, ha presentat este dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament el vídeo "Des de Roquetes estàs connectat al món".

El principal element de la campanya "Des de Roquetes estàs connectat al món", és un vídeo amb el qual es vol difondre el missatge de què a Roquetes es pot teletreballar i alhora gaudir d'una vida tranquil·la i sense estrès per a tota la família.


El regidor de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha presentat este dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament el vídeo "Des de Roquetes estàs connectat al món", que té l'objectiu, segons ha volgut expressar "de fomentar el teletreball a totes aquelles persones que després del confinament que hem patit pel
Covid-19 han vist que una vida més tranquil·la en un entorn més rural però que alhora està dotat de tots els serveis necessaris per poder dur a terme treballs de forma telemàtica és possible".


El vídeo destaca els trets més característics de Roquetes, com poden ser l'Observatori de l'Ebre, el Parc Natural dels Ports, el comerç local de proximitat, i tots els serveis dels quals disposa una ciutat de 8.000 habitants que res tenen a envejar als que podem trobar a una gran ciutat, pont entre els avantatges de treballar a la gran ciutat i tornar a casa, a Roquetes i la seua privilegiada cruïlla d'espais naturals.

El principal element de la campanya és un vídeo de 3 minuts on es compta la història d'una mare de família, la Montse, que al seu dia va fer el pas de deixar la capital per una vida més tranquil·la on pot seguir treballant a la seva empresa de pàgines web gràcies a la bona connectivitat que disposa el territori. La protagonista en realitat és la Gisela, que explica la seua història com a nouvinguda roquetera i com poc a poc és va sentir a casa i no va voler marxar per la qualitat de vida que li oferia la ciutat.
 

El regidor de l'Àrea de Turisme, Ivan Garcia, ha presentat este dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament el vídeo Foto: Sílvia Altadill


Ivan Garcia ha destacat que "Roquetes és un terme sense problemes de connectivitat on qualsevol persona pot escollir entre viure al nucli urbà o en qualsevol punt del disseminat per poder treballar sense problemes d'internet. A més disposem de bons equipaments sanitaris, educatius, esportius, culturals i científics com l'Observatori de l'Ebre. A més som capital del Parc Natural dels Ports amb la seua seu a l'antic escorxador municipal".

L'objectiu de la campanya segons explica Ivan Garcia "és conscienciar a tothom que a Roquetes es pot teletreballar i també es pot gaudir d'una vida tranquil·la i sense estrès per a tota la família. Des de l'Ajuntament de Roquetes pensen que si amb això aconseguim créixer com a ciutat, per poc que sigue, l'objectiu de la campanya ja està aconseguit".
D'altra banda, quan les condicions sanitàries siguin les adients, Roquetes seguirà apostant pel tusrisme i els esports de muntanya,un segell del que Roquetes ha estat capdavantera al territori a través de l'escalada, el trail i el senderisme tant arrel.lat a les entitats locals.

 

 

Participació