​L'institut d'Alcanar impartirà el cicle formatiu de grau mitjà de Vídeo, Discjòquei i So

S'espera que aglutime alumnes ebrencs i del nord del País Valencià

per Aguaita.cat , Alcanar, 28 d'abril de 2020 a les 13:09 |
Institut Sòl-de-Riu d'Alcanar | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha conformat que el curs vinent implantarà a l'Institut Sòl-de-Riu d'Alcanar el cicle formatiu de grau mitjà de Vídeo, Discjòquei i So de la família professional d'Imatge i So, iniciant d'esta manera una branca d'estudis professionals fins ara inexistent a les Terres de l'Ebre.

Esta implantació neix fruit de dos importants acords polítics de cooperació amb altres administracions. Un primer acord de col·laboració en l'àmbit general s'ha realitzat amb la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat Valenciana per tal d'impulsar i coordinar l'oferta territorial d'estudis de formació professional en el marc dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Taula del Sénia. I el segon acord a escala local s'ha donat entre l'Ajuntament d'Alcanar i els Serveis Territorials d'Educació a les Terres de l'Ebre per tal de facilitar l'ús d'instal·lacions municipals i col·laborar en l'adquisició d'equipament dels estudis professionals.


Maribel Ramon, regidora d'Educació de l'Ajuntament d'Alcanar, explica, fent referència al projecte educatiu de ciutat, que des del consistori s'espera que "la implantació d'esta oferta formativa permeta contribuir tecnològicament i generar projectes conjunts enriquidors en l'àmbit de la producció musical amb l'Escola Municipal de Música d'Alcanar".

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, remarca que "som molt conscients que esta no és només una oferta en clau local, malgrat la gran benvinguda que li donem, si no sobretot és una oferta en clau comarcal del Montsià, territorial en l'àmbit ebrenc, i també oberta a tots els municipis propers de les Terres del Sénia".


"A partir d'avui, agraint la confiança de la Direcció Territorial d'Educació per facilitar aquest acord, posem a disposició de tots el nostre poble per col·laborar amb l'Institut Sòl-de-Riu i  fer que este siga un projecte d'èxit i de futur per a la nostra joventut", conclou l'alcalde.

 

Participació