L'Ajuntament d'Amposta obre un canal de Telegram per difondre l'actualitat municipal

Els usuaris que vulguin rebre tota la informació al seu mòbil hauran d'unir-se al canal de Telegram de l'Ajuntament (@ajamposta)

per Aguaita.cat , Amposta, 7 de febrer de 2020 a les 12:51 |
Telegram. | Europa Press
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Amposta posa en funcionament un nou canal de comunicació amb la ciutadania, en este cas unidireccional, a Telegram. El canal @ajamposta servirà per fer difusió d'informació rellevant per a la ciutadania. Telegram se suma així a la resta de xarxes socials que ja utilitza l'Ajuntament d'Amposta (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) per difondre notícies, informació d'agenda i de serveis d'interès per als ciutadans.

Totes aquelles persones que es vulguen unir a este nou canal de comunicació, que els permetrà rebre tota l'actualitat al seu mòbil, en primer lloc han de tenir descarregada aquesta aplicació al seu telèfon i en segon lloc buscar al cercador @ajamposta (o fer clic a l’enllaç https://t.me/ajamposta) i unir-s’hi.


L’objectiu d'este nou canal, tal i com assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, és facilitar l’accés de la informació d’interès general a tota la ciutadania. En este canal es difondrà la mateixa informació que fins ara es difonia a la resta de xarxes socials, amb la diferència que l’usuari que estigui inscrit al canal el rebrà directament al seu telèfon mòbil.

 

Participació