Esquerra de l’Aldea renova l’equip i la imatge del grup municipal

Dos regidories han estat substituïdes per altres membres del grup municipal per motius personals

per Aguaita.cat , L'Aldea, 25 de setembre de 2019 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El grup municipal Endavant - Esquerra Republicana l’Aldea ha fet saber que durant el ple municipal de setembre es van poder incorporar com a nou regidors Eli Fabuel i Joaquim Cugat, substituint les baixes de Nati Bernal i Janet Guerrero, que es van produir al ple del mes de juliol.
El motiu va ser personal segons ens informa Pere Ferré i no polític. 

Segons el portaveu del grup republicà, Simón Falcó, “ara ja podem dir que tenim tota la representació  política que el poble de l’Aldea ens va donar a les eleccions municipals”.  Falcó ha lamentat l’actitud del nou govern municipal recordant que “vam demanar-los un ple extraordinari, no remunerat, per a fer possible que els nous regidors s’incorporessin al grup abans de les Festes Majors, però no ens ho van concedir”.
Ara el grup municipal estarà format per una regidora i quatre regidors. “Són gent amb moltes ganes de treballar al màxim pel nostre poble i pel nostre territori”. Ha afegit Falcó

El grup d’Endavant – Esquerra Republicana de l’Aldea ha aprofitat el moment per renovar la nova imatge de marca fent-la més senzilla i elegant: s’han integrat els símbols que més representen l’Aldea, com són la torre i l’ermita, i també els colors de la senyera.

 

Participació