Aguaita.cat estrena un blog participatiu sobre memòria històrica

L’encarregat de dur-lo a terme és l’investigador Antoni Royo, comissari de l’Esposició, ‘Sota un núvol de pols groga’, del Museu de Tortosa

per Redacció, Terres de l'Ebre | 11 de desembre de 2013 a les 14:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Barricades a la ciutat de Tortosa amb l'església del Roser al fons Foto: Cedida

Aguaita.cat ha estrenat este dimecres el blog ‘A voltes amb la mèmoria ’ un espai que sorgeix amb la voluntat de voler recordar i constituir-se com a fòrum on compartir records, dades, històries, notícies i propostes. En definitiva posar en valor la memòria històrica del nostre territori ara que es commemora el 75è aniversari de la Batalla de l’Ebre.


“La intenció és poder fer visibles iniciatives i informacions, mostrar documents i fotografies o explicar experiències i records. Per això les aportacions dels lectors són essencials”, explica el seu promotor, l’investigador tortosí Antoni Royo, que ha estat comissari de l’exposició Sota un núvol de pols groga  que es podrà visitar al Museu de Tortosa fins al 26 de gener del 2014.

Així doncs, Royo proposa establir un diàleg directe amb els seus lectors i per això respondrà totes les preguntes i aportacions que li formulen.


Per tot plegat, fem una crida a historiadors del territori i de fora i persones en general interessades en la recuperació de la memòria històrica a les Terres de l'Ebre a participar en aquest blog amb les seues aportacions, ja siguen fotografies o textos. Podeu participar fent les vostres aportacions als comentaris dels articles del blog o escrivint a info@aguaita.cat.

A voltes amb la memòria  és el 15è blog de la comunitat d’aguaita.cat, precisament, la setmana passada el diari digital ebrenc va estrenar Des del paradís eòlic , de Júlia Urgell, on s’incidirà sobre aspectes com la massificació eòlica a la Terra Alta, projectes com el de la MAT i la mobilització ciutadana a la comarca.

 

Participació