«Los Inhumanos» actuaran en un concert benèfic a la Partinando de la Ràpita

El mític grup actuarà en benefici del projecte Emma que investiga el càncer de mama a les Terres de l'Ebre

Presentació del concert Solidari entre Partinando Show i el Projecte Emma a l'Hospital Verge de la Cinta
Presentació del concert Solidari entre Partinando Show i el Projecte Emma a l'Hospital Verge de la Cinta | Cedida
Aguaita.cat
23 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:55h
El mític grup de música 'LosInhumanos', serà enguany el grup encarregat del concert que acompanya la PartinandoShow, a laRàpita, que a més enguany tindrà una vessant solidària.  El dia 5 d’agost, Los Inhumanos tocaran a l’estadimunicipaldelaDevesa i part de la recaudació, 5 dels 15 euros que val l'entrada és destinaran a finançar la investigació contra el càncer de mama del ProjecteEmma, de les Terres de l'Ebre.

Segons explica el promotor de la Partinando, Fernando Garcia:
" Avui hem fet la presentació del concert solidari a l'Hospital Verge de la Cinta". "Presentem el Partinando 2023 que enguany és un Partinando Solidari. El fem juntament amb els investigadors contra el càncer de mama a les Terres de l'Ebre i la recaudació de l'entrada, que serà el de 15 euros, 5€ aniran destinats per al Projecte Emma per a la recerca del càncer de mama"." Estem per una part contents per per poder col.laborar en una causa amb la qual pensem que fa falta que la gent es solidaritze per a per a poder avançar més i per una altra banda, perquè també tindrem als Inhumanos en este concert".

Partinando Show és un producte que s'ha anat consolidant any rere any com una de les festes multitudinàries ambientades amb música i espectacles. El cap de cartell i ganxo del concert del 5 d’agost, a la Devesa, serà la presència del grup ‘Los Inhumanos’, un grup musical divertit i com la Partinando amb espectacle i gresca assegurada a l'escenari.

El grup Los Inhumanos es va crear el 1.980. A la Ràpita es reviuran cançons força populars a l’època com ‘Qué dificil es hacer el amor en un Simca mil’, entre moltes altres. 



Tal com explica Fernando Garcia promotor de la Partinando:

"Ja l'any 88 i principis dels 90, 'Los Inhumanos' van estar actuant a les Terres de l’Ebre amb les seues cançons que tots coneixem i este 5 d'agost, les recordarem en una nit que esperem que siga molt especial per a tothom". "A sobre tenim l'afegit de poder col.laborar en una causa solidària i per la qual cosa, esperem que que siga un concert que vinga molta gent i que s'ho passen molt bé com en tots els altre Partinando que hem anat fent", conclou Garcia.