El coordinador de Movem Terres de l'Ebre encapçala la llista de Catalunya En Comú per Tarragona el 14-F

Jordi Jordan diu que el territori ha de tenir "presència i veu pròpia" al Parlament

per Redacció , Tortosa, 1 de desembre de 2020 a les 16:08 |
l portaveu de Movem Tortosa i coordinador a l'Ebre, Jordi Jordan, amb el regidor Francesc Vallespí. | ACN
Jordi Jordan és el cap de llista de Catalunya en Comú per Tarragona a les eleccions del 14 de febrer. La llista que encapçala el coordinador de Movem Terres de l'Ebre ha aconseguit els avals necessaris de l'assemblea de la demarcació del partit després que el Consell Regional de Movem ratifiqués l'aliança de Movem amb Catalunya en Comú per formar les llistes dels comicis al Parlament. Jordan, professor d'història, portaveu de Movem a l'Ajuntament de Tortosa i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, ha defensat que territoris com l'Ebre "han de tenir presència i veu pròpia al Parlament" per al seu desenvolupament socioeconòmic i que els seus ciutadans "siguen catalans de primera".

Jordan ha dit que l'aliança de Movem Terres de l'Ebre amb Catalunya en Comú respon a "la voluntat d'avantposar la defensa i representació de les Terres de l'Ebre" amb "la fórmula que millor respon i garantix la representativitat del territori" per aconseguir tenir presència al Parlament, "i fer-hi arribar les problemàtiques i propostes del sud de Catalunya".


El cap de llista per Tarragona defensarà com a "eixos claus de la candidatura", la defensa dels serveis públics com la sanitat i l'educació, les polítiques de desenvolupament econòmic en un territori envellit i despoblat, i la resolució del conflicte català des del diàleg i la negociació. Acompanyen Jordan a la llista Roser Escrich, Mario Téllez, Patrícia Olivé i Andreu Agredano.

 

Participació