gastronomia
27/10/2021
L'esdeveniment finalitzarà el dia 28 de novembre. El preu de la tapa més la beguda és de 3.50€
07/10/2021
Des del 8 fins al 17 d'octubre dotze restaurants participaran oferint menús amb productes locals
08/09/2021
Del 10 de setembre fins al 3 d'octubre tindrà lloc la nova edició de les jornades, que compten amb la participació d'un total de 16 restaurants
20/08/2021
El festival segueix despertant l'interès per la gastronomia cajún, apropant als espectadors als restaurants locals
21/07/2021
El cuiner utilitza la mel en les seues elaboracions d'alta cuina donada la llarga tradició familiar amb Mel Muria, del Perelló
09/07/2021
Un total de 17 restaurants i set peixateries participen en la jornada, que comença avui fins a l'1 d'agost
27/05/2021
26/05/2021
Sis fitxes tècniques expliquen on i com es produïxen els aliments emblemàtics del territori
19/05/2021
La jornada està dirigida tant a les empreses turístiques com a les del sector alimentari que tinguin el segell Reserva de la Biosfera
27/04/2021
El certamen gastronòmic celebra una dècada reivindicant el producte de proximitat
01/04/2021
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
04/03/2021
01/03/2021
Els millors cuiners del país, 42 en total, participen en a campanya "Xefs" per transmetre el compromís del sector per continuar sent la gastronomia més reconeguda del món
26/02/2021
L'objectiu és remarcar la qualitat dels menjars autòctons més representatius de la ciutat, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2021
17/11/2020
Vuit establiments de la Ràpita ofereixen menús amb servei de recollida o repartiment a domicili des del 20 de novembre fins al 13 de desembre
23/09/2020
Del 25 de setembre al 25 d’octubre arriben les dinovenes Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
08/07/2020
Enguany també es compta amb un concurs d'Instagram, en el qual els diferents participants podran guanyar obsequis de les botigues i restaurants que col·laboren en la promoció
09/06/2020
Les trucades i reserves de visitants del país es disparen en busca dels espais naturals i l'oferta gastronòmica ebrenca
06/05/2020
Catorze establiments oferiran menús complets amb un ampli ventall gastronòmic
22/04/2020
La diada estava prevista per al dia 10 de maig, quan s'encetaven les jornades a l'entorn d'este marisc
10/04/2020
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
10/03/2020
Diumenge 15 de març la festa donarà el tret de sortida a les jornades gastronòmiques que s’allargaran fins al 12 d’abril
10/02/2020
L'oferta inclou propostes a peu, en bicicleta o embarcació en espais com el Camí de Sirga o la Torre de la Carrova
10/02/2020
Serà els caps de setmana del 21 al 23 de febrer i del 28 de febrer a l’1 de març, després de la 25a edició de la Festa de la Carxofa, que serà diumenge 16 de febrer
27/01/2020
Se celebraran entre el 7 de febrer a l'1 de març a Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita, amb l'impuls del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre
17/01/2020
Aquest diumenge, el menú previ a l'entrega dels guardons del cinema català es cuinarà amb productes catalans de qualitat certificada
19/12/2019
És la XIII edició dels Premis CDO que premien l’esforç realitzat pels productors de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre
22/11/2019
14/11/2019
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya alerta de la caiguda del preu i de l'impacte dels aranzels addicionals que imposen els Estats Units
12/11/2019
Del 16 de novembre al 8 de desembre el llagostí serà el protagonista de la gastronomia rapitenca
Pàgina 1 de 0