Gastronomia
14/09/2022
El TerresTast està coorganitzat per l’Ajuntament d’Amposta i Terres Landscape and Travel Communication
18/08/2022
Gemma Navarro Castellà
Entrevistem al famós xef d'Ulldecona, Jeroni Castell, que defensa una Estrella Michelin i dos Sols Repsol al restaurant Les Moles
26/05/2022
Els dies 11 i 12 de juny els carrers del nucli antic d'Horta de Sant Joan s'ompliran de vi, gastronomia i cultura
25/05/2022
Serà del 27 de maig al 19 de juny quan Alcanar, les Cases d'Alcanar i Alcanar Platja es convertiran, de nou, en la capital del llagostí
23/05/2022
Esta proposta gastronòmica pretén dinamitzar el municipi amb tapes típiques però innovadores, pensades per donar a conèixer la gastronomia, la pastisseria i la cocteleria rapitenca més creativa
11/05/2022
La celebració tindrà lloc el cap de setmana de l'11 i 12 de juny
17/04/2022
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'estos dies de festa
04/04/2022
Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia són els productes locals que donen a conèixer l'oferta gastronòmica que es pot trobar al municipi
23/03/2022
S'hi ha debatut sobre l'elaboració de productes mariners del Delta de l'Ebre, l'alimentació responsable i la cuina d'aprofitament
10/03/2022
Els clients podran participar en el sorteix de dos menús dobles per a les pròximes jornades gastronòmiques i 10 Tuna Tours dobles
07/03/2022
Les ebrenques Gessamí Caramés, Marisol Piñana, la DOP Oli Terra Alta i l'aqüicultura rapitenca protagonitzaran la segona edició del Gastrodona a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
17/02/2022
Catorze bars i restaurants oferixen tapes amb este producte de l'horta fins al 27 de febrer
16/02/2022
L'informe inicial reclamava una “advertència sanitària” sobre els riscos associats al consum de la beguda
15/02/2022
L'executiu defensa que la ingesta moderada que proposa la dieta mediterrània aporta "beneficis contrastats"
07/02/2022
L'esdeveniment es complementa amb les Jornades de l’Arròs i la Carxofa i substitueixen enguany la tradicional Festa de la Carxofa, que s'ha suspès per la situació epidemiològica
25/01/2022
Marc Busquets Obré
L'11 de febrer arriben les 17es jornades gastronòmiques de la Galera i la Cuina Marinera
25/01/2022
L'entitat treballarà amb un calendari potent d'activitats gastronòmiques i per formar part dels paquets turístics
27/10/2021
L'esdeveniment finalitzarà el dia 28 de novembre. El preu de la tapa més la beguda és de 3.50€
07/10/2021
Des del 8 fins al 17 d'octubre dotze restaurants participaran oferint menús amb productes locals
08/09/2021
Del 10 de setembre fins al 3 d'octubre tindrà lloc la nova edició de les jornades, que compten amb la participació d'un total de 16 restaurants
20/08/2021
El festival segueix despertant l'interès per la gastronomia cajún, apropant als espectadors als restaurants locals
21/07/2021
El cuiner utilitza la mel en les seues elaboracions d'alta cuina donada la llarga tradició familiar amb Mel Muria, del Perelló
09/07/2021
Un total de 17 restaurants i set peixateries participen en la jornada, que comença avui fins a l'1 d'agost
27/05/2021
26/05/2021
Sis fitxes tècniques expliquen on i com es produïxen els aliments emblemàtics del territori
22/05/2021
La jornada està dirigida tant a les empreses turístiques com a les del sector alimentari que tinguin el segell Reserva de la Biosfera
27/04/2021
El certamen gastronòmic celebra una dècada reivindicant el producte de proximitat
01/04/2021
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
04/03/2021
01/03/2021
Els millors cuiners del país, 42 en total, participen en a campanya "Xefs" per transmetre el compromís del sector per continuar sent la gastronomia més reconeguda del món
Pàgina 1 de 9