Sortegem un menú per a dos persones de les Jornades de la Galera a l’Antic Molí d’Ulldecona

990_1455731123galera
990_1455731123galera
Redacció
17 de febrer del 2016
Actualitzat a les 18:49h

Us apetix degustar l’espectacular menú de les Jornades de la Galera que ha preparat l’equip del restaurant l'Antic Molí d’Ulldecona?. Sabiesa, coneixements, innovació, creació i rigor són algunes de les qualitats que han aplicat a les sorprenents receptes que ha inclòs als plats que us presenta la cuina d’este estaliment en motiu de les Jornades de la Galera, que s’acaben d’encetar i s’oferiran fins al 13 de març. Han acabat els temps en què este crustaci passava desapercebut. Ara, incrementa any rera any el seu prestigi gràcies a propostes gastronòmiques com les de l’Antic Molí, que des del 2009 porta elaborades més de cinquanta receptes delicioses que tenen la galera com a protagonista. Això ha convertit este restaurant d’Ulldecona en un dels especialistes en la cuina de la galera, proposant-lo com a producte principal de les elaboracions i explorant les seves possibilitats aplicant-li les últimes tècniques gastronòmiques.

Només de veure la composició colorista i artística dels plats, o sentir anomenar els ingredients que combina, us en podeu fer una lleugera idea de l’esclat de sabors que us proposa l’Antic Molí en les Jornades de la Galera.

Des d'aguaita.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'un menú (de dimarts a diumenge a migdia, o bé divendres o dissabte a la nit) per a dos persones per gaudir d'esta experiència única. El premi està valorat en 120 euros (60 euros per menú). Més informació.

Per participar en el sorteig només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins el proper 24 de febrer a les 09.00 hores. El nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dimecres a la tarda.

Recordeu que només podeu inscriure-us una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants. Sort!