Les Moles i Torreó de l'Indià revaliden l'estrella Michelin

Redacció
26 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:14h
Un dels plats creació de Fran López a Torreó de l'Indià.
Un dels plats creació de Fran López a Torreó de l'Indià. | Cedida

Un dels plats creació de Fran López a Torreó de l'Indià. Foto: Cedida


Els restaurants ebrencs Torreó de l'Indià, a Villa Retiro (Xerta), i Les Moles (Ulldecona) han renovat per a este 2016 l'estrella Michelin que acredita la qualitat de la seua cuina.

Este és el 7è any consecutiu que la cuina del restaurant xertolí, capitanejada pel xef Fran López, obté la distinció. De fet, va ser el primer restaurant ebrenc en aconseguir l'estrella Michelin. A final del 2013, d'altra banda, va ser anunciada la segona estrella Michelin per al territori, en este cas al restaurant Les Moles i als plats del seu xef, Jeroni Castell. 

Al Camp de Tarragona dos restaurants tenen una d'estes desitjades estrelles, el restaurant Can Bosch i el restaurant Rincón de Diego, els dos a Cambrils. T