Les Palmeres, de les Cases, guanya el «Joc de Cartes» al restaurant més singular de les Terres de l'Ebre

Aida Reverté, la propietària guanya 5.000 euros i el cartell del plat estrella i del guanyador

El Restaurant Les Palmeres situat a les Cases va ser el guanyador de la nit
El Restaurant Les Palmeres situat a les Cases va ser el guanyador de la nit | Restaurant Les Palmeres
Aguaita.cat
30 de novembre del 2023
Actualitzat el 04 de desembre a les 10:26h
Ahir a la nit, l'equip del "Jocdecartes" va tornar a les Terresdel'Ebre per trobar el restaurantméssingular de la zona. Singulars pel concepte, per la història, pel tipus de menjar o pels propietaris que hi ha al darrere. 

A Amposta van visitar un espai que no fa gaire que ha obert les portes. Paolo Varesano és el propietari i xef del Gallery97, un restaurant decorat per ell mateix i en què fa una cuina fusió molt singular. A Deltebre visitaran l'únic restaurant de sushi amb productedelDelta i amb una propietària molt zen, MargaretMorelló.

La ruta per les Terres de l'Ebre els va portar finalment a lesCasesd'Alcanar. Allà van conèixer LesPalmeres, que ha renascut fins a cinc vegades gràcies a l'esforç de la propietària  del restaurantAidaReverté i del seu marit. I, sense sortir de les Cases, van degustar el producte fresc de la PescateriaMagdaEspaiGastronòmic, capitanejada per MagdaNosParis. Un establiment, sens dubte, molt singular i amb un concepte ja explotat als mercats de les capitals per fer més atractiu el seure a consumir.

En esta visita a les Terres de l'Ebre no van volar els gavinyets com l'altra vegada durant la visita per trobar el restaurant més informal i malgrat les crítiques a alguns aspectes de cada restaurant o a si els agradava més o menys el menjar, és va votar a l'alça. 

Com a curiositat la Magda, de la PescateriaMagdaEspaiGastronòmic va sentir-se carregada per la "mala energia" que captava al restaurant de Sushi MC deDeltebre. De cop és va començar a trobar malament. Tot li va passar en començar a provar els plats i el peix cru per primera vegada a la seua vida. Tot estava boníssim, va afirmar.
 

Foto dels participants del programa en el seu pas per les Terres de l'Ebre Foto: TV3


Finalment amb un resultat molt ajustat entre els participants va guanyar el restaurant LesPalmeres de les Cases, gràcies al platestrella, un bunyols de bacallà perfectes que li van atorgar mig punt més a la classificació i que va alleugerir el disgust de l'Aida per la mala crítica als seus arrossos. Les Palmeres renaixia de nou i s'emportava el primer premi del restaurant més singular de les Terres de l'Ebre.