1 de 10
Televisió

Les Palmeres, de les Cases, guanya el «Joc de Cartes» al restaurant més singular de les Terres de l'Ebre

Aida Reverté, la propietària guanya 5.000 euros i el cartell del plat estrella i del guanyador

El Restaurant Les Palmeres situat a les Cases va ser el guanyador de la nit | Restaurant Les Palmeres
per Aguaita.cat, Les Cases | 30 de novembre de 2023 a les 11:50 |
Ahir a la nit, l'equip del "Joc de cartes" va tornar a les Terres de l'Ebre per trobar el restaurant més singular de la zona. Singulars pel concepte, per la història, pel tipus de menjar o pels propietaris que hi ha al darrere. 

A Amposta van visitar un espai que no fa gaire que ha obert les portes. Paolo Varesano és el propietari i xef del Gallery 97, un restaurant decorat per ell mateix i en què fa una cuina fusió molt singular. A Deltebre visitaran l'únic restaurant de sushi amb producte del Delta i amb una propietària molt zen, Margaret Morelló.


La ruta per les Terres de l'Ebre els va portar finalment a les Cases d'Alcanar. Allà van conèixer Les Palmeres, que ha renascut fins a cinc vegades gràcies a l'esforç de la propietària  del restaurantAida Reverté i del seu marit. I, sense sortir de les Cases, van degustar el producte fresc de la Pescateria Magda Espai Gastronòmic, capitanejada per Magda Nos Paris. Un establiment, sens dubte, molt singular i amb un concepte ja explotat als mercats de les capitals per fer més atractiu el seure a consumir.

En esta visita a les Terres de l'Ebre no van volar els gavinyets com l'altra vegada durant la visita per trobar el restaurant més informal i malgrat les crítiques a alguns aspectes de cada restaurant o a si els agradava més o menys el menjar, és va votar a l'alça. 


Com a curiositat la Magda, de la Pescateria Magda Espai Gastronòmic va sentir-se carregada per la "mala energia" que captava al restaurant de Sushi MC de Deltebre. De cop és va començar a trobar malament. Tot li va passar en començar a provar els plats i el peix cru per primera vegada a la seua vida. Tot estava boníssim, va afirmar.
 

Foto dels participants del programa en el seu pas per les Terres de l'Ebre Foto: TV3


Finalment amb un resultat molt ajustat entre els participants va guanyar el restaurant Les Palmeres de les Cases, gràcies al plat estrella, un bunyols de bacallà perfectes que li van atorgar mig punt més a la classificació i que va alleugerir el disgust de l'Aida per la mala crítica als seus arrossos. Les Palmeres renaixia de nou i s'emportava el primer premi del restaurant més singular de les Terres de l'Ebre.
 
Les puntuacions finals van ser 7,7 per al Restaurant Les Palmeres de les Cases d'Alcanar, 7,5 per al Gallery 97 d'Amposta, 6,2 per al Sushi Bar MC de Deltebre i un 6,3 per a la Magda de la Pescateria Magda Espai Gastronòmic. 

Com a nota discordant de la nit, un calamar mal netejat arribava al plat d'en Marc al local de la Magda, una peixateria amb degustació. Sense fer escarafalls, tot i quedar en quarta posició, la companya de les Palmeres, també a les Cases va afirmar que allí sempre és serveix menjar de qualitat i que una badada o mal dia el pot tenir tothom. I és que no deixa de ser televisió i sovint la lupa és posa en el safareig i no en el menjar. Joc de Cartes és gastronomia i fer territori, sí. Però també és entreteniment.

Llegeix tota la informació d'este capítol de Joc de Cartes en aquest enllaç al Món de la Tele.

Recupera el programa aquí .

 

 

També hauries de llegir
Fa 13 setmanes

«Joc de Cartes» torna esta nit a les Terres de l'Ebre

Participació