Les Coves Meravelles complixen el seu 55è aniversari este març a Benifallet

Per tal de commemorar este dia el proper 19 de març els visitants gaudiran de concerts, ballades de Jota i vermut, entre altres activitats

Un grup de visitants, embadalits per la bellesa d'este indret de Benifallet.
Un grup de visitants, embadalits per la bellesa d'este indret de Benifallet. | S.B.
Aguaita.cat
02 de març del 2023
Actualitzat a les 10:05h
Les CovesMeravelles són un dels atractius turístics més reconeguts de les Terres de l’Ebre i un dels elements geològics més singulars de Catalunya. 

Descobertes l’any 1968, este any 2023, les Coves Meravelles celebren els seus 55 anys. Per tal de commemorar este dia, el proper diumenge 19 de març, a partir de les 11.00h, hi ha preparats un seguit d’actes gratuïts. A la plaça de les Coves, hi haurà un concert a càrrec del Cor de Cardó de Benifallet i s'hi poden ballar jotes amb el Grup de Jota de Benifallet. 

Durant el dia, el ritme de les visites guiades a dins les coves serà l’habitual, amb entrades cada hora, però a les 13.00h, es posarà en marxa l’hora del vermut. S’oferirà una combinació de vermut amb les clàssiques patates i olives (pensat per cada dues persones) amenitzant-ho amb música d’ambient.

Es convida tothom a celebrar un dia d’alegria i diversió apte per a tots els públics i sense prèvia reserva.

A la tarda, es seguirà oferint els tres torns (16h, 17h i 18h) de visites. La visita a Benifallet es pot arrodonir amb activitats al riu, de senderisme o descobrint altres racons del municipi. I tot ben complementat amb la millor cuina de l’Ebre, amb propostes gastronòmiques de tota mena, i els nostres productes Km0.  Si, a més, esteu preparant una escapada, a Benifallet hi trobareu els indrets més idíl·lics per allotjar-vos.  Podeu consultar tot el que us oferix Benifallet a http://www.benifallet.cat .