Mítics festival torna a L'Aldea amb dotze hores de música i dos escenaris

L'edició d'enguany compta amb un total de 18 artistes, entre els quals Miguel Serna, DJ Marta i Javi Boss

1200_1656947639mitics-club
1200_1656947639mitics-club
Aguaita.cat
04 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:30h
Mítics festival torna a celebrar-se el dissabte 30 de juliol al Mítics Club de L'Aldea, amb la participació de discjòqueis referents, com Miguel Serna o DJ Marta, com a caps de cartell. Un esdeveniment de més de dotze hores amb quatre estils musicals, techno, remember, hardstyle i comercial, de la mà d'alguns dels millors artistes del país. 

Esta edició 2022 compta amb Serna, Dj Marta, Javi Boss, Marian Dacal & Eva Martí i Dani BPM, com a caps de cartell. També amb el reclam d'artistes com Nuria Jump, Sonido Dj Gallo, Guillermo Argentó, Eric Pareja, Brenda Serna, Pau Brull, Nira, Oscar Sánchez, Jordi Sanz, Javi Colina, Sergio Calero i Oriol.




El festival incorpora taules VIP, serveis de restauració, cocteleria, pool area i servei de bus a Tortosa, L'Aldea, Deltebre, Amposta, La Ràpita, L'ametlla, L'Ampolla i Camarles. També ofereix la zona d'acampada al Mítics Camp, amb espai per tenda, zona per furgonetes, caravanes, i Glamping. El Mítics Camp compta amb piscina, dutxes, i vending.

Mítics festival s'iniciarà aquest any amb una Paella fest i un electrovermut a la piscina, de 12:00 a 17:00 de la tarda, amb la música de SJ Mael. 

Les entrades es poden adquirir a https://entradesmitics.com/esdeveniments/mitics-festival/