SUCCESSOS

Controlat l'incendi entre Bot i Horta de Sant Joan, que ha cremat 6,6 hectàrees

S'ha declarat a primera hora del matí i els Bombers l'han pogut controlar amb mitjans aeris i eines manuals

per Aguaita.cat, Bot | 19 de juny de 2022 a les 09:12 |
Els Bombers han rebut l'avís cap a dos quarts de 7 del matí
ACTUALITZACIÓ 18.15 HORES 

Els Bombers de la Generalitat han pogut controlar l'incendi entre Bot i Horta de Sant Joan, cap a quarts de sis de la tarda. El foc hauria afectat unes 6,6 hectàrees. S'ha iniciat a primera hora del matí i de seguida s'hi han desplaçat dotacions terrestres i fins a dos mitjans aeris. El flanc dret ha avançat cap a una zona amb cinglera i pedra i s'ha pogut estabilitzar ràpid. Al flanc esquerre, que era el que més preocupava, s'hi ha treballat amb eines manuals i descàrregues d'aigua dels mitjans aeris i s'ha resseguit amb línies d'aigua des de terra.ACTUALITZACIÓ 9.30 HORES : ESTABILITZAT

A les 9.21 hores els Bombers de la Generalitat han informat que han pogut estabilitzar l'incendi forestal que s'ha declarat poc abans de dos quarts de 7 del matí a Bot, a la muntanya del Migdia, i prop de la carretera entre Bot i Prat de Comte. Al flanc esquerre, que era el que més preocupava, les unitats GRAFi EPAF hi treballen amb eines manuals i descàrregues i es ressegueix amb línia d'aigua. Ja no hi ha flama activa ni avança per cap flanc.


INFORMACIÓ 8.30 HORES : NOU INCENDI A LA TERRA ALTA

Els Bombers han informat, este matí de diumenge, que fins al moment 17 dotacions terrestres i un helicòpter treballen en un incendi de vegetació declarat entre Bot i Horta de Sant Joan, a la Terra Alta. L'incendi afecta la muntanya del Migdia, al costat de la carretera entre Bot i Prat de Comte.

Els esforços dels efectius dels Bombers se centren en el flanc esquerre de l'incendi. El flanc dret ha avançat cap a zona amb cinglera i pedra. 

L'avís ha estat poc abans de dos quarts de 7 del matí. 
 

 

Participació