Els bombers donen per controlat l'incendi forestal de Móra d'Ebre

S'investiguen les causes del foc, que ha cremat quatre hectàrees a les serres de Pàndols i Cavalls

Un bomber enmig d'un paratge cremat durant un incendi en un barranc de Móra d'Ebre.
Un bomber enmig d'un paratge cremat durant un incendi en un barranc de Móra d'Ebre. | Bombers
Aguaita.cat
16 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:38h
[12.45 h] ACTUALITZACIÓ | Els Bombers tenen l'incendi controlat

Els Bombers han donat per controlat l'incendi forestal a la vall de Lladres, a Móra d'Ebre, este divendres al matí. A la zona hi treballen 13 dotacions de Bombers, entre les quals hi ha unitats del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i dos Avions de Vigilància i Atac (AVA) que mullen amb retardant una zona de vegetació verda que es troba al cap-flanc esquerre del foc.

L'incendi es va originar dijous al vespre i es va estabilitzar a última hora de la nit. Les flames han cremat 4 hectàrees de terreny forestal, que formen part de l'espai natural protegit de les serres de Pàndols i Cavalls. S'estan investigant les causes de l'incendi.

[09.22 h] L'incendi de Móra d'Ebre crema quatre hectàrees de l'espai protegit de Pàndols i Cavalls

L'incendi en un barranc de Móra d'Ebre que es va originar dijous al vespre ha cremat quatre hectàrees de terreny forestal, segons han informat els Agents Rurals. Tota la part cremada es troba dins l'espai natural protegit de les serres de Pàndols i Cavalls. Els Bombers de la Generalitat van estabilitzar el foc a última hora de la nit. S'estan investigant les causes de l'incendi.

Un total de 23 dotacions dels Bombers han treballat, esta matinada, en el foc a la vall dels Lladres de Móra d'Ebre, que va començar dijous, cap a les vuit del vespre. Al lloc ha bufat una marinada de caràcter lleu que no ha complicat la feina als bombers. Les línies d'aigua han avançat ràpidament mentre a la carena els mitjans aeris feien que el foc perdés intensitat. A la part posterior s'ha treballat amb línies d'aigua i a la del davant, amb eines manuals.