Detinguts dos homes per robar a un establiment comercial de la Ràpita

Un dels dos detinguts també està acusat d'entrar a robar, juntament amb un altre home, a segones residències d'Alcanar Platja

Els tres arrestats van quedar en llibertat amn càrrecs.
Els tres arrestats van quedar en llibertat amn càrrecs. | Josep M Montaner
Aguaita.cat
28 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:39h
Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes com a presumptes autors d'actes preparatoris per cometre un robatori amb força en un establiment comercial de la Ràpita. Els detinguts, de 22 i 42 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns del municipi, així com un d'ells també va ser arrestat recentment per robar a segones residències d'Alcanar Platja.

Arran un increment de robatoris en domicilis i comerços de la Ràpita, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van portar a terme un dispositiu conjunt per tal de combatre aquests fets delictius. Un operatiu que, la matinada del 22 d'abril, va permetre als agents de paisà localitzar a un home circulant pel carrer Jaume Perepons amb diversos estris i eines a les mans, mentre un altre sortia ràpidament d'un edifici proper. Un cop aturats, les indagacions policials van permetre determinar que els dos homes es disposaven a cometre un robatori en un comerç de la zona, pel qual van ser detinguts.

Robatoris en segones residències
Una altra investigació dels Mossos fruit de dos robatoris ocorreguts en segones residències d'Alcanar Platja va permetre també que detinguessin dos homes com a responsables dels fets. Un dels detinguts era el mateix presumpte lladre que s'havia identificat anteriorment a la Ràpita, mentre l'altre era també un home de 22 anys veí del municipi.

Els tres arrestats, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.