Detenen el propietari d'un bar de Santa Bàrbara per vendre droga al local

L'home, que la Guàrdia Civil va enxampar amb petites dosis de cocaïna, se saltava l'horari de tancament establert per les restriccions sanitàries

Al detingut li van requisar 48 dossis de mig gram cada una de cocaïna i 150 euros.
Al detingut li van requisar 48 dossis de mig gram cada una de cocaïna i 150 euros. | Guàrdia Civil
Aguaita.cat
26 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:55h
La Guàrdia Civil va detenir un home de 61 anys, veí de Santa Bàrbara, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'home, propietari d'un bar de la localitat, venia la droga en petites dosis al seu local, saltant-se, a més, l'horari de tancament establert per les autoritats sanitàries.

El passat 16 d'abril, els agents d'Amposta realitzaven un servei de vigilància per la demarcació quan van trobar-se un bar amb el llum i una televisió oberts a Santa Bàrbara. A més, la porta del local estava oberta, tot i ser una hora en què les restriccions actuals no ho permetien, pel qual els policies van accedir al local, on hi havia el propietari i un altre home xarrant a una taula.

Després d'identificar als dos homes, la Guàrdia Civil va realitzar una inspecció al local, on van trobar, damunt de la taula, un moneder, que intentaven ocultar amb una mascareta, amb 48 dosis de mig gram cada una de cocaïna i 150 euros. El propietari va ser detingut i els fets es van posar en coneixement del Jutjat número 1 d'Amposta.