L’Ajuntament d'Amposta farà una consulta per escollir el model de mobilitat del Poble Nou del Delta

Hi podran votar les persones empadronades al nucli del Poble Nou

Aguaita.cat
31 de març del 2021
Actualitzat a les 20:21h
Imatge d'un dels carrers de Poble Nou
Imatge d'un dels carrers de Poble Nou | Ajuntament d'Amposta
La regidoria de Poble Nou i nuclis aïllats, juntament amb la de Joventut i Participació Ciutadana i la de Serveis al Territori i Governació, han iniciat les tràmits per realitzar una consulta popular entre les persones veïnes del Poble Nou del Delta de l’Ebre per escollir el model de mobilitat d’aquest nucli de població.

Este dimecres 31 de març s’ha construït la mesa de treball que ha d’impulsar, en els propers dies, aquesta consulta popular, la qual serà vinculant per a l’Ajuntament d’Amposta, i que decidirà si el model de mobilitat existent s’ha modificar o, pel contrari, ha de seguir tal i com està.

Entre les opcions que es donaran a la ciutadania cal destacar la de si Poble Nou del Delta s’ha de convertir en una zona de mobilitat restringida, és a dir, només accessible per a les persones veïnes del nucli de població o, al contrari, no realitzar cap actuació i continuar amb l’actual model de mobilitat.

Esta iniciativa respon a l’augment, en les darreres setmanes, dels problemes de mobilitat que està tenint el veïnatge de la població a conseqüència de la massificació del turisme.