Oberta la nova àrea de jocs infantils del Parc Teodor Gonzalez de Tortosa

Entre el nous jocs s'ha instal·lat una tirolina de 22 metres de llargada

Aguaita.cat
18 de març del 2021
Actualitzat a les 20:07h
Una de les noves zones de joc  infantil del Parc de Tortosa
Una de les noves zones de joc infantil del Parc de Tortosa | Cedida
L'Ajuntament de Tortosa ha informat que avui ha quedat oberta la renovada àrea de jocs infantils del parc Teodor Gonzalez i també la nova zona habilitada al costat del llac vell.

A la zona central del parc s'ha instal·lat un vaixell, que consta de diferents altures i en el qual s'hi concentren diferents tobogans,parets d'escalada, així com altres elements de joc. A més, també s'han ubicat dos parells de gronxadors nous, que podran ser utilitzats per infants de diferents edats.

Els treballs es completaran amb el reforç de la il·luminació existent amb la instal·lació de nous projectors de tecnologia LED.

Pel que fa a la nova zona de jocs, s'ubica a escassos metres de distància, als terrenys adjacents al Llac Vell. En este espai s'ha instal·lat una tirolina de 22 metres de llargada. També un laberint de cordes en forma d'iglú, i està previst que les setmanes posteriors es
puga ampliar amb la reubicació d'altres elements de lleure que actualment estan situats entre el passeig central i l'avinguda de la Generalitat.