Salut habilitarà un punt a cada comarca ebrenca per vacunar el personal docent del territori

Este dimarts ja s'ha començat a citar els primers 3.700 professionals del territori menors de 55 anys

per Aguaita.cat , 17 de febrer de 2021 a les 10:07 |
Vacuna d'Astra Zeneca que ja s'ha començat a subministrar a Catalunya | Adrià Costa
El Departament de Salut ja té preparat el procediment per començar a vacunar, esta setmana i amb la vacuna d'AstraZeneca, el personal de tots els centres educatius d'escoles i instituts de Terres de l’Ebre de fins a 55 anys. Este dimarts a la tarda ja tarda s'ha procedit a notificar als més de 3.700 professionals del territori.
 

Així, cada una d'estes persones que treballa en estos centres rebrà un SMS al seu telèfon mòbil que el redirigirà a un web per autoprogramar-se quan i on vol ser vacunat. L'operativa permet als professionals que escullen entre els dos centres vacunals de COVID-19 que ara mateix té Salut desplegats a les Terres de l'Ebre i entre algunes franges horàries establertes.
 

Actualment hi ha habilitats els punts de vacunació de Roquetes i de Móra la Nova, en cas que en el dia escollit estiguen totes les franges ocupades, es poden escollir emplaçaments de la demarcació de Tarragona. A partir d'esta pròxima setmana la previsió és disposar d'almenys un punt de vacunació a cada comarca de les Terres de l'Ebre.
 
Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l'Ebre, ha remarcat "tota la coordinació i l'excel·lent feina que fins ara estan realitzant tots els equips de vacunació de l’Atenció Primària de l’ICS i tots els professionals implicats arreu de les Terres de l'Ebre", alhora que ha aprofitat per "fer una crida per animar a tot el personal de centres educatius a vacunar-se per tal d'aconseguir com més aviat millor esta desitjada immunitat de grup".
 

 

Participació