27 denúncies a ciutadans i 4 en establiments de la Ràpita per incompliment de les mesures covid el darrer cap de setmana

per Aguaita.cat , La Ràpita, 26 de gener de 2021 a les 11:30 |
Dispositiu conjunt de Mossos i Policia Local el darrer cap de setmana a la Ràpita | Cedida
Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de la Ràpita han realitzat este cap de setmana un dispositiu conjunt de control de les normes de restricció per al control de la Covid-19 a la població, en què han interposat 27 denúncies a ciutadans i 4 denúncies més en negocis del municipi.

Arran de la detecció d'un increment rellevant de nous positius a la població (169 en la darrera setmana), els Mossos i la Policia Local van plantejar un dispositiu especial per incrementar els controls este passat cap de setmana.


Amb la participació d'agents de la Policia Local i de mossos de seguretat ciutadana, ARRO, trànsit i policia administrativa, l'operatiu s'ha realitzat en diferents franges horàries i s'han controlat els accessos a la població, les restriccions dels establiments comercials i de restauració i les limitacions en trobades i interaccions socials.

En el decurs del dispositiu s'han inspeccionat 68 establiments i en 19 controls de pas s'han controlat 446 vehicles. S'ha constatat que la gran majoria dels establiments compleixen la normativa però s'han aixecat 4 actes per incompliment: 2 en locals de restauració i 2 més en comerços no essencials.


Respecte a l'incompliment del confinament municipal s'han aixecat 20 actes, 4 més per no portar mascareta i 3 per fumar sense distància.

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, remarca la importància de la responsabilitat i l'esforç individual i exposa que "s’han de complir les restriccions establertes perquè si no som conscients de la situació que estem vivint, no aconseguirem frenar la pandèmia de la covid-19".

 

Participació