L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, número 2 pel PDeCAT a les llistes de Tarragona i l'Ebre per al 14-F

La candidatura d'esta formació l'encapçalarà el reusent Marc Arza

Carles Luz, alcalde de Gandesa, serà número 2 del PDeCAT per Tarragona.
Carles Luz, alcalde de Gandesa, serà número 2 del PDeCAT per Tarragona. | Cedida
Aguaita.cat
22 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:43h
Els associats del Partit Demòcrata han avalat l’alcalde de Gandesa, Carles Luz, com a candidat per les Terres de l’Ebre a la demarcació de Tarragona el 14-F. D’esta manera, Luz acompanyarà el reusenc Marc Arza com a número 2 de la llista d'esta formació. Carles Luz ha explicat que es presenta per “defensar les Terres de l’Ebre, i ser la veu del món rural”. El candidat ha dit que treballarà per “reivindicar i revertir les mancances que les Terres de l’Ebre han sofert els darrers anys, tant en infraestructures com en desavantatge RESPECTE A altres zones del país”. L’alcalde de Gandesa també ha detallat que durant la campanya presentarà tots els reptes que tenen les Terres de l’Ebre i les propostes del Partit Demòcrata per fer-hi front.

Luz té 49 anys, està casat i té dos fills i va ser gerent de l’empresa familiar des dels 25 anys. Als 20 anys va començar el seu compromís polític amb el projecte actual i després d’haver estat regidor, al 2011 va ser elegit alcalde de Gandesa, càrrec que ha revalidat fins a l’actualitat. Ha estat president del Consell Comarcal de la Terra Alta i president de l’associació d’iniciatives rurals de Catalunya.

Marc Arza, cap de llista del Partit Demòcrata a Tarragona ha valorat molt positivament l’elecció de Carles Luz. “Saber que qui ens acompanyarà com a número dos de la llista del Partit Demòcrata a Tarragona serà l'alcalde Carles Luz és una extraordinària notícia”, ha dit, afegint que “comptem amb un bon tàndem que representarà el Camp de Tarragona, el Baix Penedès i les Terres de l'Ebre. Serà un extraordinari diputat al Parlament de Catalunya”.

La presidenta del Partit Demòcrata a la Vegueria de les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, ha manifestat que “estic convençuda que el Partit Demòcrata serem decisius en el nou govern que sortirà del 14-F i ho serem perquè volem i necessitem un govern solvent”.