La Sénia tanca parcs infantils i suspèn el mercat dels dissabtes davant l'increment de casos positius

La darrera setmana d'octubre han estat 30 els casos positius confirmats per Covid-19 a la població

Parc Municipal de la Sénia
Parc Municipal de la Sénia | Ajuntament de la Sénia
Aguaita.cat
02 de novembre del 2020
Actualitzat el 03 de novembre a les 8:00h
L'alcalde de La Sénia, José R. Bellauví, ha informat a través de les xarxes oficials de l'Ajuntament que degut a l'increment de casos positius en Covid-19 a la població, el consistori ha pres la decisió d'implementar una sèrie de mesures sanitàries per minimitzar l'interacció social i mirar d'ajudar a frenar el degoteig de casos.

La darrera setmana d'octubre han estat 30 casos positius confirmats, dels 7 que s'havien detectat la tercera setmana del mes. "Una xifra alarmant, una de les més elevades de la comarca", afirma el batlle.

També recorda la situació de l'institut senienc, on Salut ha confinat una classe de primer d'ESO i una altra de segon de Batxillerat.

"La interacció en estos moments entre persones assimptomàtiques fa que les xifres s'eleven en una transmissió comunitària", explica l'alcalde.

Per la qual cosa, informa a la ciutadania que sumant-se a les mesures establertes pel PROCICAT (toc de queda nocturn, tancaments perimetral en caps de setmana) l'Ajuntament ha decidit implementar-ne unes altres.

Estes mesures són el tancament de tots els parcs infantils i la suspensió per una setmana prorrogable del mercat dels dissabtes.

Demana als ciutadans que respecten les mesures que l'Ajuntament incrementarà, com la desinfecció dels carrers i espais comuns de la Sénia i els anirà informant regularment de la situació de la pandèmia a la seua població.