El fort vent trenca l'emblemàtic aube de Jesús

“Avui ens hem despertat d’hora amb un fet insòlit i trist”, ha informat l'EMD a les xarxes socials

1200_1601109845aube-Jess
1200_1601109845aube-Jess | EMD Jesús
Aguaita.cat
26 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:51h
El fort vent que ha bufat a ratxes, amb cops de molta força, durant les últimes hores, ha fet caure la passada nit el vell aube de Jesús que presidia l’illa que hi ha entre el camí del Terrer Roig i la carretera de Xerta. L’arbre imponent era una de les imatges característiques del poble, per la qual cosa l’EMD de Jesús ha informat del fet a través de les xarxes socials: “Avui ens hem despertat d’hora amb un fet insòlit i trist”, diu el missatge difós.

La Policia Local, els bombers i el personal de la brigada hi han actuat amb rapidesa i han hagut de treballar de matinada per tal de restablir la circulació tan aviat com puguen.
Els Bombers també han hagut de retirar en les últimes hores un arbre caigut a la plaça Catalunya de Benissanet.

D’altra banda, l’Ajuntament de Tortosa ha informat que com a conseqüència del fort vent, queden ajornades algunes activitats del Dia Mundial del Turisme que se celebra este cap de setmana, concretament 'El joc de les cultures', al passeig de Ronda, la visita als Jardins del Príncep i també la sortida matinal a bord de 'Lo Sirgador' (es valorarà sobre la prevista a la tarda).