El Govern aportarà 18 MEUR per millorar la qualitat de l'aigua i abastir el minitransvasament de l'Ebre

La inversió, repartida en els pròxims quatre anys, suposa l'import de la meitat de les actuacions previstes pel CAT

per Redacció , Terres de l'Ebre , 8 de gener de 2020 a les 15:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern de la Generalitat ha aprovat avui la inversió de 18 milions d'euros en la millora del servei d'abastament d'aigua del minitransvasament de l'Ebre que presta el Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT). L'Agència Catalana de l'Aigua atorgarà una subvenció directa a favor d'este ens repartida durant els pròxims quatre anys: 4,8 milions aquest 2020; 7 milions el pròxim 2021; 5 l'any 2022; i els 1,51 milions restants el 2023. La inversió suposa l'import de la meitat de les actuacions previstes pel mateix CAT en matèria de millora de la qualitat de l'aigua tractada, garantir el subministrament i reduir la possibilitat d'alteracions al servei per "afecció d'agents externs".

Este dimarts, precisament, la Plataforma en Defensa de l'Ebre va tornar a posar en qüestió la continuïtat del minitransvasament de l'Ebre al Camp de Tarragona després que la rebentada d'un tram de canonada a l'altura de l'Ampolla el passat divendres deixés sense servei durant pràcticament dos dies 63 municipis i 26 empreses abonades.


 

 

Participació