Caseres estrena este mes de desembre un renovat i pavimentat Passeig de la Font

La Diputació de Tarragona ha dissenyat el projecte de millora i n'ha dirigit les obres, que compten amb l'aportació de 119.561,15 euros del Pla d'Acció Municipal

per Redacció, Caseres | 18 de desembre de 2019 a les 17:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els veïns i veïnes de Caseres, a la Terra Alta, compten des d'este mes de desembre amb un espai totalment renovat: el Passeig de la Font, on s'ha millorat la pavimentació i els serveis. Enginyeria Municipal de la Diputació de Tarragona ha dissenyat el projecte de millora i n’ha dirigit les obres, que han comptat amb una aportació de 119.561,15 euros del Pla d’Acció Municipal (PAM) i 6.115 euros del Programa específic d’obres per a l’abastament i distribució d’aigua potable i sanejament i programa per la modernització d’equipaments informàtics (PEXI).

Els treballs han consistit en la pavimentació del passeig paral·lel al riu d'Algars (el Passeig de la Font), amb dues zones diferenciades: un pas per a vehicles amb acabat en formigó i una zona de passeig per als vianants que compta amb una vorera acabada amb pedra. A la vora del riu s'hi ha instal·lat també un mur de fusta. Tot plegat ha permès millorar l'accés al municipi des d'este carrer (que abans era un camí de terra). D'altra banda, s'ha instal·lat una nova xarxa de sanejament per a aigües residuals.

 

Els treballs han consistit en la pavimentació del passeig paral·lel al riu d'Algars (el Passeig de la Font), amb dues zones diferenciades: un pas per a vehicles amb acabat en formigó i una zona de passeig per als vianants que compta amb una vorera acabada amb pedra Foto: Cedida

 

Participació