L'enllumenat del pont del Mil·lenari costarà 20.000 euros menys a l'any

La renovació de les llums per tecnologia LED permetrà reduir el consum elèctric en un 70%.

per Redacció , Tortosa, 8 de gener de 2014 a les 09:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Nou enllumenat LED al pont del Mil·lenari de Tortosa Foto: Cedida

La renovació de l'enllumenat al pont del Mil·lenari de Tortosa permetrà a la Generalitat reduir la factura de consum elèctric en un 70% sobre l'actual, uns 20.000 euros a l'any.

Aquesta actuació, dins la campanya de manteniment del pont, també ha inclòs el condicionament dels elements de contenció laterals. 

Les obres han comptat amb un pressupost de 110.000 euros i s’han emmarcat en el Pla de millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions d'enllumenat Viari que està desenvolupant el Departament de Territori i Sostenibilitat en els últims anys en les carreteres de la seua titularitat.


Els treballs al pont del Mil·lenari, de 385 metres de longitud, han consistit en la revisió i adaptació de tota la instal·lació de l’enllumenat i la substitució de les lluminàries existents per unes noves lluminàries amb tecnologia LED. La Generalitat preveu amortitzar la inversió en l'enllumenat en uns 4 anys.
 

 

Participació