Tortosa fa una recepció institucional als remers classificats per a les olimpíades de Río

Redacció
14 de setembre del 2015
Actualitzat a les 19:57h
Acte de rebuda als remers, al saló de plens de l'Ajuntament de Tortosa.
Acte de rebuda als remers, al saló de plens de l'Ajuntament de Tortosa.

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Tortosa s’ha omplert avui d’esportistes del Club de Rem que no s’han volgut perdre l’homenatge a Pau Vela i Àlex Sigurbgönsson, els dos remers de l’entitat que recentment s’han classificat per als Jocs Olímpics de Río 2016. Tant Vela com Sigurbgönsson han dedicat unes paraules emotives a les seves famílies, a l’entitat i al cos tècnic, i han recordat que la seva fita és fruit de molts anys de treball intens.

També el president del Club de Rem, Josep María Chavarria, ha recordat el treball previ dut a terme en els últims anys que ha conduït als èxits que el Club de Rem celebra actualment i ha avançat que el 2016 “serà un any especial, perquè a més de tenir dos esportistes als Jocs, acabarem les obres del centre de tecnificació”.

L’acte, que ha estat presidit per l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha comptat també amb la presència del Secretari General d’Esports, Ivan Tibau, el president de la Federació Espanyola de Rem, Fernando Climent, la representant territorial de la Secretaria General d’Esports, Cinta Espuny, la resta de la Corporació Municipal, els membres de la Junta del Club de Rem, i amics i familiars dels dos joves remers preolímpics. L’acte ha acabat amb el lliurament de plaques commemoratives als dos esportistes i als tècnics Daniel Rodríguez i José Miguel Pla.