1 de 10
POLICIAL

L’Ajuntament d'Amposta instal·la les dos primeres càmeres de vigilància als accessos del municipi

Amb una inversió de 19.000 euros s’han ubicat al Pont Penjant i a l’accés de la C-12. Són dos de les cinc que s’han d’instal·lar este mandat

Una de les dos càmeres de vigilància instal·lades a Amposta | Ajuntament d'Amposta
per Aguaita.cat, Amposta | 1 de desembre de 2023 a les 09:59 |
Dijous al matí, operaris de l’empresa adjudicatària van començar la instal·lació de les dos primeres càmeres de videovigilància de les cinc que s’acabaran instal·lant per controlar tots els accessos de la ciutat d'Amposta.

Amb una inversió de 19.000 euros, les càmeres compten amb un lector de matrícules i intel·ligència artificial que permet detectar la marca, model i color del vehicle. La informació recollida ha de servir tant per a la redacció del nou Pla de Mobilitat de la ciutat així com també per augmentar el control de la seguretat a través de les dades emmagatzemades, unes dades que es podran compartir amb els diferents controls de seguretat.


L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que aquesta és la primera fase d’instal·lació de càmeres de videovigilància. "Amposta disposa de cinc accessos al municipi i de moment n’instal·lem a dos, a l’accés per l’avinguda Alcalde Palau i a l’accés per la C-12 i en una segona fase, durant este mandat, instal·larem les altres tres".

 

Participació