Oberta la inscripció al Fòrum d’Inversió CATSUD per a projectes emprenedors que busquen finançament

Un total de 8 projectes seleccionats podran presentar-se públicament a l’Auditori Diputació davant dels possibles inversors

Les presentacions es faran a l'Auditori de la Diputació.
Les presentacions es faran a l'Auditori de la Diputació. | Cedida
Redacció
16 de novembre del 2023
Actualitzat a les 16:23h
L’Auditori Diputació de Tarragona acollirà el 7è Fòrum d’Inversió CATSUD el proper 7 de març. La Diputació, els ajuntaments de Tarragona i Reus, l'Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses, organitzen de forma conjunta este espai que connecta persones emprenedores amb possibles inversors.

Durant el Fòrum CATSUD, un total de 8 projectes seleccionats en busca de finançament podran presentar-se públicament a l’Auditori Diputació davant dels possibles inversors presents a la jornada. Per poder participar-hi, els aspirants hauran tenir seu social a Catalunya, haver-se constituït com a màxim fa cinc anys i formalitzar la candidatura abans del 15 de desembre al següent enllaç https://www.dipta.cat/empren.

La presentació davant del públic inversor culminarà un procés que inclourà assessorament especialitzat i formació per fer una presentació d’alt impacte i un assaig previ.

El Fòrum d’Inversió CATSUD va néixer per facilitar la connexió i apropar la iniciativa emprenedora a finançament extern, a més d’oferir acompanyament en la cerca d’inversió i potenciar l'emprenedoria a les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Des dels seus inicis, ara fa 7 anys, esta trobada ha comptat amb la participació d’un total de 880 persones i 39 projectes han quedat finalistes.