Georgina Ebri, nova diputada ebrenca al Parlament de Catalunya

La regidora del PSC Roquetes substituïx a l'alcalde de Tarragona Rubén Viñuales, després de la seua renúncia

Manel de la Vega i Georgina Ebri en una intervenció als mitjans de comunicació per anunciar que serà la nova diputada ebrenca al Parlament de Catalunya
Manel de la Vega i Georgina Ebri en una intervenció als mitjans de comunicació per anunciar que serà la nova diputada ebrenca al Parlament de Catalunya | Cedida
Aguaita.cat
04 de juliol del 2023
Actualitzat a les 14:06h
La roquetenca GeorginaEbri, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Roquetes, l’Ebre és la nova representant ebrenca al ParlamentdeCatalunya. Una incorporació motivada per la renúncia de RubénViñuales, alcalde de Tarragona.

Georgina Ebri, a la seua primera intervenció ha reivindicat la tasca que està portant el PSC al Parlament en favor del conjunt de les Terres de l’Ebre, com és el FonsNuclear, la construcció del nouhospital i el desdoblament de l’eix de l’Ebre, entre d’altres. “Un treball en el qual insistirem fins a fer-ho una realitat, conjuntament amb el company Joaquim Paladella”.

“Com a professional del món de la Salut mental he de recordar que pel PSC la promoció  de la Salut mental és prioritària, en aquest sentit més de 30 milions d’euros addicionals va fer incloure el PSC als pressupostos de la Generalitat”. Georgina Ebri és diplomada universitària en infermeria i graduada en fisioteràpia. 

“M’agrada escoltar a la gent i ajudar en tot allò que estigui a les meves mans, estic molt il·lusionada, vull treballar pel territori, i també per la meva ciutat Roquetes, per això compaginaré el treball al Parlament com a diputada amb la tasca de portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Roquetes”. Acaba dient Georgina Ebri.

Per la seua banda, ManeldelaVega, primer secretari del PSC a les Terres de l’Ebre, ha posat en valor l’experiència política de la Georgina Ebri i el seu treball a l’executiva del PSC de les Terres de l’Ebre. Així mateix, ha denunciat la política de postureig de JuntsxCat, la política en negatiu votant sistemàticament en contra de totes les propostes per a Catalunya del govern de Pedro Sánchez. ”Les inversions al Delta, al corredor del Mediterrani, o bé els recursos econòmics destinats a la variant de Gandesa han tingut l’oposició constant d’aquells que diuen defensar el territori”, en al·lusió a les afirmacions que ha fet aquests dies JuntsxCat.