S'investiga la mort provocada de sis moreres d'un jardí públic de la Ràpita

Algú va fer amb una broca uns forats a la soca dels arbres per tal de dipositar-hi algun producte tòxic que provoqués la mort d’estos exemplars, com així ha estat

Les moreres afectades, en el jardí públic del davant de la platja de les Delícies.
Les moreres afectades, en el jardí públic del davant de la platja de les Delícies. | Cedida
Redacció
27 de maig del 2022
Actualitzat a les 17:10h
L’Ajuntament de la Ràpita ha denunciat davant la Policia Local la mort provocada intencionadament de sis moreres d’un jardí públic. La Policia Local ha obert diligències per investigar els fets i la possible autoria d’este acte vandàlic que ha acabat amb sis arbres del passeig marítim. Concretament es tracta de sis exemplars que es troben en el parterre de la zona enjardinada de la platja de les Delícies, prop d’on està ubicada la passarel·la de ferro per a vianants.

Els fets van ser detectats ara fa un mes, quan l’Ajuntament va tenir coneixement que algú havia fet amb una broca uns forats a la soca dels arbres per tal de dipositar-hi algun producte tòxic que provoqués la mort d’estos exemplars, com així ha estat. Arran d’esta evidència, es va presentar denúncia davant la Policia local, que després de recollir la informació pertinent, té previst traslladar les diligències als Mossos d'Esquadra en les properes hores per tal que prenguen declaració al presumpte autor dels fets.
 

A les soques s'ha observat un forat fet amb una broca. Foto: Cedida



Segons els Mossos, es dona la circumstància que ara fa un temps un veí de la zona hauria acudit a l’Ajuntament per demanar que podéssen els arbres del davant de casa seua, de manera que se’l podria citar a declarar per tal d’esclarir qui ha pogut matar els arbres.